Engel kostume

Et sødt engle kostume er der ingen, der kan stå for. Det er altid festligt at klæde sig ud som en engel, uanset om det er til karneval, sidste skoledag eller til en sjov udklædningsfest.

Der findes dog et væld af forskellige engle kostumer at vælge imellem, og vi har derfor i denne artikel kogt de mange muligheder ned til et par rigtig gode bud, som du kan drage en masse inspiration fra.

Vi ønsker dig rigtig god læselyst!

Engle kostume til børn

Det meste populære kostume til børn må siges at være et engel kostume.

En sådan udklædning vil få dit barn eller barnebarn til at stråle til fastelavnsfesten, halloween eller til udklædningsfesten.

Der vil ikke herske nogen som helst tvivl om, at dit barn er dette års sødeste engel med englevinger, kjole og glorie.

På det store online udklædningsmarked i dag, vil du kunne finde mange forskellige varianter af denne udklædning, således at dit barn selv kan være med til at vælge, hvilken type og stil udklædningen skal være.

Måske skal der være guld detaljer i stedet for sølv? Måske skal der tilføjes et par flotte englevinger? Her kan I helt selv tilpasse udklædningen til jeres egne behov.

Mørk engel kostume

Der findes hvide engle, og der findes mørke engle.

Tit og ofte forbinder man et sort engle kostume med dødens engel, og er du derfor til det okkulte og lidt skræmmende, vil en sådan udklædning passe perfekt til dig.

Et mørk engel kostume vil også være helt ideelt til halloween festen, hvor det jo er påkrævet at have en skræmmende flot udklædning på.

Kunne du derfor tænke dig at vise alle halloween gæsterne, at du er intet mindre end dødens engel, så vil en sådan udklædning være helt perfekt.

Der vil ikke herske nogen som helst tvivl om, at denne engel er kommet i unåde og derfor er blevet mørk og skræmmende.

Engel og djævel kostume

Tit og ofte ser man både engle og djævle i et sammenspil. Dette sker fordi, der ofte i store medieproduktioner er blevet skabt bøger, film og serier, hvor både engle og djævle indgår.

Tit ser man begge disse karakterer på skuldrene af hovedpersonen, der er i færd med at træffe en vigtig beslutning, som i virkeligheden viser sig at være et sandt dilemma.

Naturligvis kommer englen med det gode og det empatiske perspektiv, mens djævlen kommer med det egoistiske og det onde perspektiv.

Denne klassiske scene, der er igennem årene er blevet genbrugt af store filmproduktioner, har givet anledning til en udklædning, der beskriver netop de to vidt forskellige karakterer i én og samme udklædning.

Er I to, der har planer om at klæde Jer ud i matchende udklædninger, så kan man med fordel overveje at gøre brug af en klassisk engle udklædning samt et djævle kostume, således at der ikke er nogen tvivl om, hvad I skal forestille. Denne idé er perfekt til blandt andet sidste skoledag eller til årets halloween fest.

Vælg dit foretrukne engel kostume voksen

Som det ses ovenover i denne artikel, så findes der altså et væld af forskellige muligheder, når det kommer til den populære engle udklædning.

Lige så vel som der findes mange engel kostumer til børn, så er der et hav af forskellige typer af engel kostume voksen.

Her finder du både den førnævnte onde engel kostume men også fræk engel, som typisk tager sig ud som en kort kjole og et figursyet snit. Langt de fleste engle kostumer kan kun fås som en udklædning til kvinde, idet markedet er størst til denne målgruppe.

Er du derfor på udkig efter et engle kostume til kvinde, så læs med herunder, hvor vi guider dig til at finde den helt perfekte udklædning.

DIY engle kostume

Hvis du både er kreativ og elsker at skille dig ud, så kunne du også overveje et DIY kostume. Det er selvfølgelig et meget mere krævende arbejde at lave sit eget kostume fremfor at købe et færdigt kostume.

Men har du tiden, modet og lysten til at prøve selv, så kan du i videoen herunder få inspiration til, hvordan du kan lave dit helt eget engle kostume.


Credits: Youtube video af Greta Smartie

Køb dit engel kostume på nettet

Uanset om du er på udkig efter en udklædning til sidste skoledag, karneval eller til halloween festen, så kan vi godt anbefale dig at tage et kig på det store online marked for udklædninger i første omgang.

Her finder du nemlig langt størstedelen af de mange udklædninger, der pryder det danske marked.

Ydermere vil du hurtigt kunne navigere rundt mellem de forskellige typer af udklædninger, og dermed hurtigt vælge til eller fra afhængig af, hvad der falder i din smag.

Det er da også her, at du finder de billigste udklædninger på markedet, idet de online udklædningsbutikker tit har et væld af gode tilbud.

Se hele udvalget