Hippie kostume

”Make love, not war”. Sådan lød det fra hippierne i deres storhedstid. Hippie kostumer udstråler kærlighed – i den tro hippieånd. Hippie tøj findes online i alle forskellige afskygninger. Man finder hippie udklædning til mænd og kvinder. Man finder det uskyldige og det frække. Alt det afhænger af, er din personlige smag.

Top-3 Hippie udklædninger

For at hjælpe dig lidt på vej i din søgen efter det perfekte hippie kostume, finder du herunder en top-3 over de fedeste hippie udklædninger. Lad listen inspirere dig til valget af det outfit, som er skabt til dig!

Flowerpowermand

Hvis du skal til en temafest og stræber efter at udstråle flowerpower, er dette hippie kostume din førsteprioritet.

Du kommer uomtvisteligt til at sprede de gode og fredelige hippievibes omkring dig og det smitter af på resten af festen.

Er du klar på et fedt og sjovt sæt hippie tøj, som skriger 60’erne? Så er dette kostume lige dig!

Hippiebabe

Har du en hippiebabe gemt i dig? Elsker du at danse til den lyse morgen og se festen omkring dig have deres livs bedste tid? Så skal du have fat i denne lidt mere frække hippie kjole.

Den frække fortolkning af hippie kostumet er hvad man selv gør det til. Man kan helt selv vælge hvor frækt det skal være, hvilket er en fordel.

Så hvor frækt skal det være? Træk i dette hippie outfit og tag afsted til temafesten med stil!

Flowerpower pige costume

Er du på udkig efter en hippie kjole, som skinner igennem med hippiernes grundværdier? Så er denne kjole lige præcis, hvad du søger.

Hippie kjolen udstråler flowerpower, gode tider og selvfølgelig fred på jorden! Hvis du mener, at man til tider skal huske på de gode og sjove tider i en stresset hverdag, er dette hippie tøj perfekt til dig!

Sådan ser Hippie tøj ud

Hvis man er i tvivl om, hvordan hippie tøj ser ud, kan det forklares således. De generelle kendetegn ved hippie kostumerne er blomstermønstre, de vilde farver og en afslappethed som ikke kan sammenlignes. Når alt kommer til alt, lever hippierne jo op til deres motto.

Hold en hippiefest

Har du en temafest i tankerne, men er i tvivl om hvilket tema, du skal gå med? Så er hippiefesten et genialt bud. Du får en masse sjove udklædninger, glade mennesker og et overvæld af flotte farver og nostalgi. Hvad er der ikke at elske?

Se hele udvalget af hippie kostumer her

Du kan finde meget mere hippie tøj billigt online. Udvalget er bredt sammenlignet med de fysiske butikker. Tilmed er det også langt nemmere at anskaffe sig et hippie kostume online, hvor man har et komplet overblik over udvalgt. Og naturligvis er priserne billige og servicen er god. Hvad venter du på? Få fingrene i en fantastisk hippie udklædning i dag!

Se hele udvalget