Matros kostume

Et ægte matros kostume er bestemt ikke noget for sarte landkrabber. Er du den fødte kaptajn og elsker du at befinde dig på de syv have? Så er et sømand kostume det helt perfekte valg for dig til dette års karneval eller sidste skoledag.

Der findes mange forskellige udgaver af denne udklædning, og du kan derfor både være en simpel matros men også en hårdfør kaptajn på dit skib.

Nedenfor kan du kaste et blik på det væld af varianter der er, når det kommer til et ægte sømand kostume.

Matros kostume alla skipper skræk

Vi kender alle til den sjove Skipper Skræk, der til dagligt bor på sit skib og spiser sin spinat, så han kan få sine famøse muskler på armene.

Når man snakker matros kostume mænd, kommer man ikke udenom selveste Skipper Skræk, og af denne grund kan du finde mange udklædninger, der har taget udgangspunkt i netop denne tegneserie.

Dette gør sig gældende for kostumer til både mænd og kvinder, og på denne måde kan du og din partner for eksempel klæde Jer ud som Skipper Skræk og Olivia. Således har I genskabt et af de mest ikoniske tegneserie par til jeres udklædningsfest.

Sødt sømand kostume til børn

lille sømands drengTil børn findes der meget forskelligt matros tøj afhængig af alder, og om det skal være en kjole eller et sæt med bukser og trøje. Her vil du nemt kunne finde et sømand kostume, der passer til dit barns præferencer.

Uanset hvad, vil dit barn komme til at ligne en ægte matros i sit flotte matros tøj på vej ud på de syv have.

Det er i den grad en udklædning, som dit barn vil få en masse sjov og glæde ud af, og de andre børn vil ikke være et øjeblik i tvivl om, at der er en sej matros dreng eller pige iblandt dem.

Sørg derudover for at investere i det rigtige tilbehør såsom et rødt tørklæde og en sejler hat, således at dit barn kan få lov til at føle sig som en ægte matros.

Til butik

 

Forførende matros kostume til kvinde

sailor darling kostumeMatros kostume kvinde er en kategori, der byder på en masse forskelligt. Alt fra de førnævnte skipper skræk inspirerede udklædninger til flotte og forførende officer kjoler.

Det gælder altså derfor om at finde ud af, hvilke personlige præferencer du har for et matros kostume.

Skal du være en klassisk matros i blå og hvid kjole med rødt tørklæde? Eller måske skal det være en uniform kjole, der kan vise omverdenen, hvem der bestemmer over skibet?

Der findes et hav af forskellige varianter, som du kan vælge imellem, afhængig af hvorledes du gerne vil have dit kostume til at tage sig ud.

Til butik

 

Flot kaptajn kostume til mænd

Flot kaptajn kostume til mændEt vaske ægte kaptajn kostume er der ingen, der kan stå for. En sådan udklædning vil gøre det klart for alle, at du er kaptajnen på dit skib, og at du ikke er en, man skal løbe om hjørner med.

Modsat den førnævnte Skipper Skræk udklædning vil dette kaptajn kostume emme af autoritet, flotte emblemer og ikke mindst den helt rette sømandshat.

Med dette kostume kan man nemt skabe en gruppeudklædning med andre varianter af matros kostume mænd, således at du og dine venner kan vise, at I er skibets bemanding med kaptajnen i front.

Til butik

 

Det rette matros tilbehør

matroshatTil et fuldendt matros kostume hører der sig, udover et flot sæt matros tøj, også noget tilbehør til. Det tilbehør, der egner sig bedst til et flot sæt matros tøj, er den ikoniske sømandshat, der kan se ud på mange forskellige måder, afhængig af hvordan du gerne vil have din udklædning til at se ud.

Skal du være kaptajn, bør du anskaffe dig en rigtig kaptajn hat, med tyg skygge og et emblem i fronten. Er du derimod en simpel matros, der sejler på de syv have, så er en sejler hat, det bedste bud til dig. En sådan vil typisk være i en hvid eller blå farve og være rund i sin form.

Et andet vigtigt element, når man snakker tilbehør til en ægte matros, er naturligvis det flotte tørklæde, som enhver rigtig sømand skal bære. Dette vil enten kunne findes i hvide, blå eller røde farver, og vil automatisk symbolisere matros-rangen på dit kostume for enhver. Når du har dette tilbehør i hus, kan du være sikker på, at du med det samme vil blive genkendt som den sande matros, du er.

Til butik