Top gun kostume

Har du altid været fan af eller ligefrem forelsket i Tom Cruise? Og elsker du alt ved hans ikoniske og verdenskendte karakter i den ultimative actionfilm over dem alle: Top Gun? Det er de færreste drenge og mænd, der ikke på et eller andet tidspunkt i livet har drømt om at være den store Top Gun-helt, og de færreste kvinder eller piger, hvis hjerter ikke har galoperet derudaf ved synet af den maskuline actionhelt – iført det klassiske Top Gun-outfit. Netop derfor er valget af Top Gun kostume til temafesten, fastelavnsfesten eller firmafesten et yderst populært valg. Og her taler vi ikke bare om mænd. Nej, der findes i den grad også et Top Gun kostume til kvinder – faktisk adskillige af slagsen.

Så hvis du er typen, der er til god action, rå og stilfuld udklædning og gerne vil leve dig ind i rollen som vaskeægte Top-gun-helt eller -heltinde til den kommende temafest, skal du uden tvivl læse med i dette indlæg. Vi giver dig et skud god inspiration til, hvilke Top Gun kostumer til kvinder og mænd der findes online, så du selv bliver klædt på – altså på den helt action-packed måde.

God fornøjelse!

5 populære Top Gun kostumer

Men hvordan ser den ultimative Top Gun-helt eller -heltinde så ud? Nedenfor har vi oplistet vores kvalificerede bud på de fem mest populære udgaver af det legendariske Top Gun kostume. Det eneste, du skal gøre, er sådan set bare at tage stilling til, hvilket et af dem der passer til netop din smag.

Top Gun-jagerkostume

jægerpilot udklædningStår du over for en firmafest eller fastelavnsfest, og vil du gerne skille dig ud fra mængden som den ultimative Maverick fra Top Gun i bedste Tom Cruise-stil?

Med et gennemført, stilfuldt og lækkert Top Gun-jagerkostume vil du med sikkerhed skabe blikfang og opmærksomhed til festen på den gode måde – og ikke mindst kandidere stærkt til at vinde præmien for bedste udklædning.

Og hvem ved: Måske du endda kan bjergtage de kvindelige deltagere til festen og flyve direkte ind i deres hjerter.

Til butik

 

Top Gun-dame

Top Gun-dameSelvom Tom Cruise i rollen som kvindebedåreren Maverick tager det primære spotlight i filmen Top gun, inkluderer filmens handling også en række stærke og jernhårde kvinder.

Så hvis du som kvinde gerne vil nyde lidt af filmstjernestøvet fra Top Gun, bør du uden tvivl hoppe i et smart, råt og frækt Top Gun-damekostume.

Med en armygrøn heldragt, mærker på brystet, striber på skuldrene og lækre netstrømper vil du med sikkerhed kunne få enhver mand til temafesten med ombord på netop dit jagerfly.

Til butik

 

Mr. Top Gun

Mr. Top Gun udklædningMr. Top Gun – alias Maverick eller Tom Cruise. Det er enhver mands store drengedrøm at kunne kalde sig ved et af disse navne eller betegnelser – og netop dét kan du ved at iklæde dig et vaskeægte Mr. Top Gun-kostume.

Du får god og lækker stil for alle pengene i klassisk 80’er-stil. Det stilrene og hvide look, den nedknappede skjorte og den autoritære pilothat gør dig lige så hot som selveste Tom Cruise i sine unge dage.

Det perfekte Top Gun-kostume får dig nemt til at smelte de bankende kvindehjerter. Se vores bud på markedets bedste og billigste Top Gun-kostume herunder.

Til butik

 

Mrs. Top Gun

Mrs. Top GunEr du på udkig efter din Mr. Top Gun, og har du en kommende temafest, hvor sandsynligheden for at møde din Maverick er stor? Hvorfor så ikke bare gå all in og højne dine chancer ved at klæde dig ud som Mrs. Top Gun i form af et smart og lækkert Top Gun-kostume til kvinder.

Med den hvide, tætsiddende uniform med guldknapper, hurtige solbriller, hvide handsker og ikke mindst pilothat vil du med rette kunne kalde dig for festen ultimative kvindelige officer – og måske endda erobre fyrenes hjerter.

Til butik

 

Det frække Top Gun kostume

Det frække Top Gun kostumeKvinder elsker mænd i uniformer. Men mænd elsker bestemt også kvinder i uniformer. Dét kan du udnytte til den kommende temafest ved at troppe op i et frækt Top Gun-damekostume.

Det sorte læderlook, den tætsiddende og armygrønne dragt samt de lækre netstrømper og høje hæle giver dig et militært og råt look, der kan få alle mændene til festen til at stå og makke ret.

Til butik

 

Top Gun kostume til kvinder og mænd

Uanset hvilken festlig lejlighed du skal til, vil der være et Top Gun kostume til kvinder og mænd, som kan matche netop dine behov og smagspræferencer.

Det online marked boomer med det ene gode bud efter det andet, og du kan finde adskillige billige Top gun kostumer til favorable lavpriser. Du kan endda nemt opsnuse et Top Gun kostume til børn, hvis dette skulle være aktuelt.

Køb billige Top Gun-kostumer online

Leder du efter et billigt Top gun-kostume? Hvis ja, så er nettet det rette sted at søge. Der findes en lang række kostume-webshops online, som forhandler alle typer af ikoniske Top Gun-kostumer i forskellige fortolkninger.

Det er altid anbefalelsesværdigt at undersøge markedet grundigt, inden dit endelige køb – eksempelvis via en af de mange sammenligningssider, du finder online. Dette kan sikre dig, at du køber et billigt Top Gun-kostume til den bedste lavpris. Der kan være betydelige penge at spare.

Se hele udvalget