Wonder Woman kostume

Wonder Woman er blevet indbegrebet af girlpower. Med et Wonder Woman kostume kan du også udstråle styrke og selvstændighed! Med den fornyelige filmatisering af superhelten er Wonder Woman blevet et genfundet omdrejningspunkt i superhelteuniverset.

Top-3 udklædninger

Hvis du skal have lidt hjælp på vejen i dit køb af et Wonder Woman kostume, finder du herunder en top-3 over nogle fede kostumer. Kig med og tag det første skridt på vejen mod købet af dit fede kostume!

Wondergirl – til de mindre piger

Wondergirl er det perfekte Wonder Woman kostume til børn. Sættet stråler af power, styrke og så er det ovenikøbet både flot og sødt. Så hvis du har en lille Wondergirl rendende hjemme mellem husets fire vægge, er dette Wonder Woman kostume til børn perfekt til hende!

Wonder Woman sættet – Kvinder

Hvis din yndlingshelt er Wonder Woman, får du nu chancen for at leve en dag som hende. Wonder Woman er blevet en form for drømmekarakter for voksne kvinder og det er med god grund. Måden hvorpå hun som dame fuldstændig maltrakterer mænd på, er misundelsesværdigt. Så hvis du er klar på at være den stærkeste dame i lokalet til temafesten, skal du trække i dette kostume!

Det sexede

Vil du gerne være den lidt mere sexede kvinde og superhelt på samme tid? Så finder du her et bud på, hvordan det kan lade sig gøre. Hvis du er typen, som gerne vil være hårdfør, men stadig gerne vil være festens midtpunkt, er dette kostume svaret på dine bønner. Med dette Wonder Woman kostume udstråler du selvsikkerhed og sexappeal, samtidigt med at du bibeholder selvstændigheden. Lyder det som en perfekt kombination for dig? Så få fingrene i dette kostume!

Hvem er hun?

Wonder Woman er ikke en helt almindelig dame. Hun er en såkaldt amazone, som er en kvindelig kriger fra græsk mytologi. Fra tegnefilmsverdenen er hun kendt som en af grundlæggerne af det famøse Justice League og fra filmverdenen er hun kendt som den kvindelige superhelt, som er hård som en hund!

Køb det online

Alle disse fede kostumer kan købes billigt online i dag. Det er nemt og hurtigt at bestille sine udklædninger online. Samtidigt sparer du dig selv for en masse tid, besvær og ofte penge! Hvis det lyder meget godt, så sæt din jagt i gang på en fed Wonder Woman udklædning i dag!

Se hele udvalget