Vil du også en tur ”back to the 80’s”? Hvilken bedre måde at gøre det på end at trække i et 80’er kostume, som skriger fest og farver?

Mange påstår at festerne i firserne, lige var dét federe sammenlignet med i dag. Lad det komme til sin test – find dit fedeste 80’er look frem og indtag 80’er festen med bravur.

Top 5 – bedste 80’er udklædning til festen

Nedenfor finder du en top-5 over det fedeste, flotteste og sjoveste 80er tøj på markedet. Hvis du er i tvivl om, hvilken retning du skal gå med dit 80’er kostume, kan du med fordel lade dig inspirere af de forskellige fede 80’er outfits. Så er du med garanti klar til den kommende fest med 80’er tema!

80’er træningsdragt

80’er træningsdragt til mændMange forbinder 80’erne med fede, farverige (og til tider lidt baggy) træningsdragter. Det fede ved denne specifikke 80’er udklædning er at den er tidsløs.

Træningsdragten har stået sin test igennem tiden, men er gang på gang kommet tilbage blandt modetendenserne.

Så hvis du er på udkig efter et tidsløst og fedt 80’er kostume til din 80’er fest, er træningsdragten det helt perfekte valg for dig!

 

Gymnastikpige

Gymnastikpige fra firserneNår man tænker firsertøj, tænker man farver. Realiteten dengang var rent faktisk også, at beklædningen var mere farverig og frisk.

En typisk karakter til enhver 80’er fest er den farverige gymnastikpige. Hun er glad, spreder glæde omkring sig og ser gudesmuk ud i sine spraglede og vovede farvenuancer.

Hvis du skal have fingrene i noget 80’er tøj til din fest og ikke er bleg for at være den mest farverige person i lokalet, er denne 80’er udklædning lavet præcist til dig!

 

Rubik’s terning kostume

Rubik’s terning kostumeHvis du er helt tosset med Rubik’s terning og sjove gimmicks, finder du her et kostume, som indebærer alt det.

Det lyder som et spøjst 80’er kostume, men det er faktisk virkelig fedt – og ikke mindst ekstremt sjovt. For at bære dette 80’er tøj skal man have selvironien intakt og ikke være bange for at få sjove kommentarer med på vejen.

Så hvis du skal afsted til 80’er temaet og vil være indbegrebet af sjov og ballede, skal du have fingrene i dette 80’er outfit!

 

80’er joggingdragt (mænd)

orange 80’er joggingdragt (mænd)Ligesom træningsdragten har joggingdragten fyldt meget af gadebilledet igennem 80’erne. Hvis man trådte ind til enhver fest dengang, kunne man godt regne med at se joggingdragter i lange baner.

Joggingdragten er endnu et bud på et fedt 80’er kostume, som alle kan relatere til. De fleste vil endda nok direkte forbinde den komplette træningsdragt med et 80’er tema.

Så hvis du har en 80’er fest i kalenderen, hvad venter du så på? Få fingrene i et fedt 80’er kostume i dag!

 

80’er joggingdragt (kvinder)

joggingdragt til kvinderDet var naturligvis ikke kun mændene som rendte rundt i joggingdragter. Selvfølgeligt førte kvinderne sig også frem i de farverige 80’er outfits og prydede gadebilledet.

Med dette fede og sporty 80’er kostume kan du hoppe i en tidsmaskine og for alvor rejse tilbage til de sjove og farverige 80’ere.

Så hvis du er klar på at storme ind på dansegulvet i et sporty og flot look, er dette 80’er kostume som skabt til dig!

 

Hvordan er 80’er looket?

Hvis der stadig herskes en smule tvivl om, hvordan 80’er looket egentligt er, så er svaret egentligt simpelt nok. Stilen kan først og fremmest karakteriseres igennem dens vilde og spraglede farver og nuancer. Man forbinder ofte ethvert 80’er kostume med nogle vilde farver. Yderligere er 80’er kostumet ofte meget sporty med fokus på komfort og det sporty udtryk. Derfor vil man gang på gang falde over forskellige træningsdragter og joggingsæt, når man kigger efter 80’er tøj.

Hold en 80’er fest med udklædning

Har du en fest i tankerne, men er i tvivl om hvilket tema festen skal have? Skal festen overhovedet have et tema? Selvfølgeligt skal den det! Alle fester er bare federe med et sjovt tema! Det fede ved netop 80’er festen er nostalgien og de mange flotte farver, som kommer til at pryde dansegulvet. Lyder det ikke meget fedt? Få 80’er festen skrevet i kalenderen og se frem til en mindeværdig aften!

Find dit 80’er tøj online

Når du er på jagt efter et fedt 80’er kostume, er det i dit held, at du kan finde det hele online. Du finder nogle fantastiske, billige og fede 80’er outfits, som for alvor kan bringe liv til enhver fest.

Idét du vælger at købe dit 80’er tøj online, sparer du dig selv en masse tid og besvær ved at undgå at rende fra den ene fysiske butik til den anden. Ovenikøbet er priserne online ekstremt billige.

Er du på udkig efter andre kostumer? Så få mere inspiration på vores forside, hvor du lige nu kan se de mest populære kostume guides.