De søde små smølfer, der bor i den tætbevoksede skov… Vi kender dem alle sammen og har i vores barndom holdt så forfærdeligt meget af dem.

Smølferne har i de senere år fået sig noget af en genfødsel og er nu mere end nogensinde før blevet populære ved de mange nye animerede film og serier om dem.

Smølferne er dermed igen blevet en populær kategori at klæde sig ud som, og du kan i denne artikel læse meget mere om, hvorledes du kan klæde dig ud som en smølf til dette års udklædningsbegivenheder.

Søde Smølfine

Søde SmølfineVi kender alle sammen til den søde Smølfine, der fortryller skovens beboere med hendes skønhed og flotte lyse hår. Hun er en af de mange hovedkarakterer i det væld af filmatiseringer, bøger og serier der er lavet om de små søde skovvæsener.

Med en udklædning der får dig til at ligne Smølfine, kan du være sikker på, at alle ved hvem du er. Smølfine er altid portrætteret med en flot hvid kjole, blond hår og en hvid hat.

Denne type udklædning vil både passe til voksne og børn, og du kan med fordel overveje, om dette kostume skal være udklædningen til din sidste skoledag. Her kan man gå sammen i par eller små grupper og investere i mange smølfe kostumer, således at I kommer til at udgøre hele den søde smølfe familie.

 

Kloge Gammelsmølf

Kloge GammelsmølfUdover søde Smølfine er der også den kloge Gammelsmølf iblandt de mange små blå skovtrolde. Gammelsmølf er altid portrætteret med langt hvidt skæg, rød hat og busker samt en blå trøje.

Denne udklædning er der ingen, der vil kunne tage fejl af, og associerer du dig med denne sjove og kloge karakter, så er dette års udklædning hjemme!

Som nævnt tidligere, kan du altid kombinere dette smølf kostume med andre kostumer, som dine venner kan have på. Således bliver I alle udklædt som søde og sjove smølfefigurer.

 

Husk det rigtige tilbehør!

blå smølfehatUanset om du har investeret i et smølfe kostume voksen eller et til børn, så er det uhyre vigtigt, at du husker at tilføje det helt rigtige tilbehør.

Til ethvert smølf kostume skal der nemlig være den karakteristiske smølfehat, som alle de små blå karakterer har på. Denne kan variere i farve alt afhængig af, hvilken karakter du har klædt dig ud som. En smølfehat er intet mindre end et must, hvis du skal blive genkendt som den søde smølf du er.

Dernæst må du ikke glemme, at hos nogle af de blå karakterer, så hører der sig også et flot hvidt skæg til. Dette er en enorm vigtig detalje, hvis du beslutter dig for at blive klædt ud som eksempelvis Gammelsmølf.

 

Klæd dig ud som en af de mange smølfefigurer

Der findes et væld af forskellige karakterer, når det kommer til den store smølfeverden. Vi kender nok allerbedst til den søde og blonde Smølfine samt den kloge Gammelsmølf med langt hvidt skæg.

Der findes dog også mange andre smølfer i skoven, og du har dermed muligheden for helt selv at vælge, hvilken karakter der passer bedst til dig.

Hvis ikke der er en lille sød blå karakter, der matcher med din personlighed, så fortvivl ikke! Du kan sagtens opfinde dine egne smølfenavne, således at de passer til det, du gerne vil.

En smølfe udklædning er for alle, der har været eller som stadig er vild med de søde små smølfer. Med en sådan udklædning vil der ikke være nogen som helst tvivl om, hvem du har klædt dig ud som.

En sådan udklædning fungerer både til børn og til voksne, hvorfor du også finder netop disse to kategorier smølfe kostume voksen og børn hos de mange udklædningsbutikker.

Smølferne: Den hemmelige landsby

I 2017 udkom den nye animationsfilm med Smølferne: Den hemmelige Landsby. Herunder kan du se traileren og hvis du vil se hele filmen kan du evt. leje den på Viaplay for kun 39 kr.

Vær ude i god tid med dit smølfe kostume

Når man shopper flotte kostumer, så er det vigtigt at være i god tid. Dette sikrer, at du får lige præcis det kostume, du godt kunne tænke dig.

Sidder du netop nu og overvejer, om du skal være en sød smølf til sidste skoledag eller måske karneval, så anbefaler vi dig allerede nu at indlede en søgning efter netop denne udklædning. Dette gør du nemmest ved at kigge på de online butikker, der hele året rundt har et væld af kostumer at tilbyde dig. Her behøves du ikke at vente til, at det bliver karneval sæson, nej her kan du bestille allerede i dag.