Er du frisk på at rejse mod en fjern, fjern galakse? Med et supersmart og sjovt Star Wars kostume, kan denne drøm blive en realitet! Star Wars udklædning er med tiden blev mere og mere populær, siden de første film så lærredets lys. Om man er Star Wars fan helt ind til benet eller blot vil have et fedt Jedi kostume eller sjovt R2-D2 kostume, findes det hele online!

Top-5 Star Wars kostumer

Herunder finder du en top-5 over de fedeste og sjoveste Star Wars kostumer. Formålet med listen er at inspirere dig og hjælpe dig lidt på vej i din søgen efter det perfekte Star Wars tøj. Hvis du har et barn, som skal ud at fægte med sit Star Wars sværd, finder du det her. Hvis du leder efter et Star Wars kostume til voksne, finder du det her. Sæt kursen mod købet af dit Star Wars tøj i dag!

Darth Vader kostume

Darth Vader kostumeMange har et enten-eller forhold til Darth Vader. Enten hader man ham som pesten, eller så synes man han er den fedeste karakter i Star Wars universet.

Hvis du er en af dem, som synes han er den fedeste karakter, finder du her et Star Wars kostume, som er skabt til dig.

I dette kostume kan du udleve dine Jedi-drømme med et mystisk og mørkt twist. Ovenikøbet er denne Star Wars udklædning virkelig fed – måske en smule skræmmende for visse personer!

Så hvis du er klar til at ”join the dark side”, skal du trække i dette kostume!

 

Chewbacca kostume

chewbacca udklædningChewbacca er den store pelsede wookiee, som i særdeleshed startede fra bunden. Han startede sin tid som slave, men endte som en af de mest lovende karakterer i Star Wars filmatiseringerne.

Hvis du er ligeså vild med Chewbacca’s historie som så mange andre, finder du her et kostume, som både er sjovt og letgenkendeligt.

Én ting er i hvert fald sikkert. Temafestens opmærksomhed vil blive rettet din vej i dette fede Star Wars kostume.

Så hvis du er klar på at blive festens omdrejningspunkt, er dette kostume dit sikre valg!

 

Yoda kostumer

star wars yoda udklædningFøler du dig også lidt vis? Eller er du bare kæmpe fan af Yoda og sjove Star Wars udklædninger? Så finder du her et sjovt bud på et Star Wars kostume til voksne og børn.

Yoda er en af de mest kendte karakterer fra Star Wars universet. Det vise lille grønne væsen pryder hans omgangskreds med fængende og kloge fraser, som hænger ved.

Hvis du også mener, at du kommer med det ene guldkorn efter det andet, så er Yoda kostumet dit sikre valg!

 

Luke Skywalker

Luke SkywalkerLuke Skywalker er den direkte modsætning til Darth Vader.

Kan du genkende dig selv i han karakteristika? Han er viljestærk, en kriger af en anden verden og sætter andres behov over sine egne. Han må siges at være indbegrebet af en trofast karakter.

Hvis du har en Luke Skywalker gemt i dig, er dette fede Jedi kostume det perfekte valg til dig!

 

Stormtrooper kostumer

star wars stormtroopers kostumeMange forbinder Stormtroopers med Star Wars. Og det er med god grund! De hvide dragter er at finde i alle Star Wars sammenhænge. De virker lidt barske af udseende og det kommer også til udtryk i dette Star Wars kostume.

Med dette kostume kommer du ikke til at svinge de karakteristiske Star Wars sværd. Derimod skal du have fat i de frygtindgydende E-11 rifler!

Så hvis du er klar til at agere ordensmagt for en dag, skal du trække i et Stormtrooper kostume!

 

Klæd dig ud som en fra Star Wars

Hvis du har en temafest i kalenderen, er Star Wars udklædningen genial. Man kan troppe op til festen i en flok – alle udklædt som Stormtroopers! Man kan også tage rivaliserende Star Wars kostumer på og få afgjort opgøret definitivt! Mulighederne er mange og sjovhedsfaktoren er høj!


Credits: Youtube video af Star Wars

Du kan læse meget mere om Star Wars på deres officielle website Starwars.com

Stort udvalg

Du finder et stort og billigt udvalg af Star Wars kostumer online. Priserne online er ekstremt konkurrence stærke og købet af kostumet er nemt og hurtigt. Man sparer sig selv en masse besvær, tid og penge!

Hvad er der ikke at elske? Få fingrene i en Star Wars udklædning online i dag!

Find flere kostumer her

Hvis du stadig skulle have lidt tvivl om, hvor du skal finde dit Star Wars tøj, er der hjælp at finde her. På Coolstuff.dk finder du nogle fede og geniale Star Wars udklædninger – og så er priserne endda skarpe!

Tilmed finder du på Temashop et hav af forskellige Star Wars udklædninger, som portrætterer dine favoritkarakterer på fedeste vis! Besøg disse sider og få fingrene i dit perfekte Star Wars kostume i dag!