Til enhver fastelavnsfest hører der sig naturligvis et flot og fantasifuldt fastelavnskostume til. Til en fastelavnsfest kan man klæde sig ud som stort set alt – her er der ingen begrænsninger!

Her kan du både komme udklædt som en uhyggelig zombie, men du kan også komme i et sødt indianerkostume.

Med det store udvalg af fastelavnsudklædninger, må man forberede sig på at indlede et mindre researcharbejde for at finde det perfekte kostume.

Dette har vi dog hjulpet dig med, og herunder kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over, hvilke populære fastelavnsudklædninger der i øjeblikket pryder det danske kostumemarked.

Top 10 fastelavnskostumer

Hvis du ønsker det perfekte fastelavnskostume børn eller måske et fastelavnskostume til voksne, så bør du i den grad læse med videre her.

Herunder har vi nemlig oplistet en top ti over de mest populære fastelavnskostumer, der pryder det danske marked netop nu. Du kan med dette skriv drage en masse inspiration til, hvilket kostume du skal vælge til dit barn eller til dig selv til dette års fastelavnsfest. Rigtig god læselyst!

Super Mario kostume

Super Mario kostumeDet er de færreste der ikke kender til den sjove og seje Super Mario, der til dagligt arbejder tæt sammen med sin yngre bror Luigi for at befri den skønne Prinsesse Peach fra den farlige Bowser.

Når du klæder dig ud som Super Mario til fastelavn, kan du være sikker på, at alle ved, at du ikke er en, man tør stå op i mod med de mange forskellige evner, som du besidder.

Du kan finde et Super Mario kostume som både fastelavnskostume børn både til dreng og pige og naturligvis som fastelavnskostume til voksne.

 

Militært kostume

Militært fastelavns kostumeEt militært kostume er altid en sej udklædning at iføre sig. Dette gælder uanset, om det er til voksne eller børn.

Med et militært kostume får du hurtigt afklaret overfor dine venner til fastelavnsfesten, at du er en sej militærperson, der har oplevet lidt af hvert, og som ikke er bange for at slå katten af tønden.

Du finder som oftest et militært kostume til voksne og som et fastelavnskostume dreng. Glem dog ikke at få det helt rigtige tilbehør med til dit militære kostume såsom bælte, solbriller og hat. Så hersker der ingen tvivl om, at du er den sejeste militærperson til dette års fastelavnsfest.

 

Star Wars kostumer

fastelavnskostume darth vaderEr der noget bedre end at vise omverdenen, hvilken karakter fra en film, en serie eller et spil man synes er den fedeste? Her på siden mener vi, at alle bør vise omverdenen, hvilke karakter de holder med i forskellige film og serier.

Af denne grund har vi her i artiklen taget Star Wars kostumer med i vores top 10. Her er der nemlig rig mulighed for at vise, hvilken karakter man synes bedst om i sin yndlings film fra den voksende Star Wars filmserie. Når det kommer til Star Wars kostumer er der nemlig mange forskellige karakterer at vælge imellem, og du kan dermed være sikker på, at din yndlings karakter også vil være i blandt det store udvalg.

 

Superhelte kostumer

klæd dig ud som spiderman til fastelavnSom nævnt ovenover, så er det altid en fed oplevelse at kunne få lov til at klæde sig ud som sin yndlingskarakter fra en film eller som sin yndlingssuperhelt.

Denne kategori indenfor fastelavnskostumer er ganske populær netop af denne grund. Tøv derfor endelig ikke med at klæde dig ud som enten Superman, Batman, Wonder-Woman eller en helt fjerde sej superhelt.

Der findes et stort udvalg af superheltekostumer både til voksne og børn, så det gælder bare om at udvælge sin yndlingssuperhelt.

 

Dinosaur kostume

børne dinosaur udklædningEt dinosaur kostume er uden tvivl et af de sejeste kostumer, man kan iføre sig til en fastelavnsfest. Dette kostume vil være et nemt kostume at iføre sig, idet det som regel tager sig ud som en blød heldragt, der nemt kan bruges af både børn og voksne.

Derudover er der også tit oppustelige versioner af det klassiske dinosaur kostume. Denne type kostume er hyldende morsomt, og vil med garanti skille sig ud fra mængden.

Skal den mindste i familien også klæde sig ud til dette års fastelavnsfest, så fungerer et dinosaur kostume også perfekt som fastelavnskostume baby.

 

Harry Potter kostume

Harry Potter fastelavnskostumeDet er langt de fleste, der kender til den eventyrlige og magiske verden, som Harry Potter serien tager udgangspunkt i. Denne bog- og filmserie har taget verden med storm og som bogserie er denne blevet en fast del af mange bogreoler rundt omkring i de danske hjem.

Af denne grund har vi valgt at tage det ikoniske Harry Potter kostume med i vores top 10 over fastelavnskostumer, netop fordi det er så genkendeligt og ikonisk.

Dette kostume vil du både kunne finde til voksne såvel som børn, og du vil også have mulighed for at vælge, hvilken karakter du gerne vil klæde dig ud som. Uanset hvad, kan du være sikker på, at du med din troldmandskappe og tryllestav vil være den sejeste troldmand eller heks til dette års fastelavnsfest.

 

Teletubbies kostumer

Bliv tinky winky til fastelavnTeletubbies er en absolut 90’er klassiker, som stadig den dag i dag forbliver populære blandt børn. At klæde sig ud som sin yndlings Teletubbie er en drøm for mange, og denne drøm kan nu blive til virkelighed.

Dette kostume henvender sig både til børn og voksne, og vil med garanti bringe en masse glæde og smil frem i de andre udklædte gæster.

Hvis du derfor kunne tænke dig at være et farverigt indslag på en hyggelig dag som fastelavn, så er et Teletubbie kostume intet mindre end perfekt.

 

Indianer kostume

indianerpigeEt flot indianer kostume er en klassiker, når det kommer til fastelavnskostumer. Dette kostume kan bruges både alene men og i sammenhæng med andre kostumer.

For eksempel kan du og dine venner aftale, hvem der skal være indianer, og hvem der skal være den tro følgesvend – nemlig hesten. Denne kostumeduo vil med garanti bringe en masse grin og glæde frem.

Et indianer kostume kan både henvende sig til voksne og børn – naturligvis med lidt forskel i tilbehør afhængig af om det er et kostume til dreng eller pige.

 

Dyrekostumer

sjovt kokostume til fastelavnsfestenDyrekostumer er og bliver en yderst populær kostumekategori til alle slags kostumebegivenheder.

Med et dyrekostume vil der aldrig herske nogen tvivl om, hvad du skal forestille, og du kan som oftest være sikker på, at et dyrekostume vil være et nemt fastelavnskostume at iføre sig, idet det som regel vil være i form af en heldragt.

Leder du derfor efter et nemt fastelavnskostume til dit barn, så er et dyrekostume klart at foretrække.

Denne type udklædning vil også være ideel som fastelavnskostume baby, idet der som sagt ikke vil være mange forvirrende komponenter men blot en enkelt heldragt.

 

Cheerleader kostume

cheerleader pigeVores sidste udklædning til vores top 10 må unægtelig være det populære cheerleader kostume.

Dette kostume henvender sig til piger og kvinder, og vil med garanti være med til at sætte et flot og sportsligt præg på fastelavnsfesten. Fordelen ved dette kostume er, at du selv kan vælge, hvilke farver der skal være på dit kostume.

Her skal du ikke nødvendigvis holde dig indenfor et bestem farvetema, men du kan i stedet frit vælge imellem de mange forskellige varianter, der er af cheerleader kostumet.

 

Vær kreativ og kast dig ud i et DIY fastelavnskostume

Hvis du er i tvivl om, hvilket hjemmelavet fastelavnskostume du kan give dig i kast med, så anbefaler vi, at du tager et kig på nettets mange blogs og artikler, der handler om lige netop dette emne. Her vil du med garanti finde en masse inspiration til dit næste DIY projekt. Læs fx denne artikel på ALT.dk, hvor du får 8 gode idéer til nemme DIY fastelavnskostumer til børnene.

Herfra ønsker vi dig rigtig god fornøjelse!

Du kan naturligvis altid købe et flot fastelavnskostume på nettet eller hos fysiske butikker. Dette er dog ikke din eneste mulighed – du kan også være kreativ og lave et hjemmelavet fastelavnskostume.

Det kræver som regel ikke meget at lave et DIY kostume, så længe at du har masser af fantasi og ikke er kræsen med materialer. Så kan du altså ende med at lave et billigere alternativ til de mange fastelavnskostumer, du kan finde på nettet.

Har du eller dit barn derfor særlige ønsker for, hvordan dette års fastelavnskostume skal se ud, så kan I med fordel finde saks og sytråd frem og selv kreere det perfekte kostume.

Mangler du en fastelavnstønde til festen? Så læs vores guide om fastelavnstønder.

Find billige fastelavnskostumer på nettet

Hvis du er på udkig efter et billigt fastelavnskostume, så finder du det største udvalg af kostumer på nettet, og er du hurtig at slå til, når de gode tilbud bliver tilgængelige, så kan du altså spare en masse penge.

Dette er klart en fordel at tage in mente, når dette års kostume skal findes. På nettet har du også nemt mulighed for at bestille mere end én størrelse hjem, hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse dit barn bruger. Herefter vil det være nemt at sende det overskydende kostume retur med det samme.

Hvis du derfor er på udkig efter det perfekte kostume til dette års fastelavnsfest, så gør du altså klogt i at tage et kig på det store udvalg af kostumer på nettet.