Harry potter kostume

Er du også helt tosset med Hermione, Harry, Ron og hele slænget? Træk i et Harry Potter kostume og drøm dig ind i Harry Potter universet!

Find uniform, slips og briller frem og tjek ind på Hogwarts med stil! Om du er til Gryffindor eller Slytherin er underordnet.

Du kan finde en sjov og flot udklædning, som er perfekt til dig online!

Top-5 kostumer fra Harry Potter

Hvis det hele virker lidt uoverskueligt, finder du herunder en top-5 over de bedste kostumer fra Harry Potter.

Man finder både kostumer, som tilegner sig voksne mænd og kvinder samt børn. Find din Harry Potter tryllestav frem, læn dig tilbage og find din sidste inspiration inden du køber dit kostume nedenfor!

Harry Potter sæt til børn

Harry Potter sæt til børnDe fleste børn, som har set Harry Potter, kan vist godt blive enige om, at de ikke ville takke nej til at tjekke ind på Hogwarts.

Med et Harry Potter sæt til børn kan de mindste i hvert fald få lov til at drømme sig imod magi og trolddom – uden at skulle flytte hjemmefra som barn. Uanset hvad bliver du med denne udklædning en af de mest populære filmfigurer i nyere tid.

Få Harry Potter kappen på og træk i Harry Potter tøjet og flyv afsted på din magiske kost i dette seje og søde kostume til børn.

Til butik

 

Harry Potter sæt til voksne

sort troldmandDet er bestemt ikke kun børn der elsker Harry Potter. Både voksne kvinder og mænd er i store flokke hardcore fans af filmserien.

Det kan også bare være, at man er på udkig efter at få fingrene i en sjov udklædning til firmajulefrokosten. I al fald så findes der også Harry Potter kostumer til voksne.

Find dit indre barn frem og træk i et Harry Potter kostume til din næste fest!

Til butik

 

Hermione kostume

Hermione kostumeHermione er den søde – og til tider lidt kække – kvindelige karakter fra Harry Potter universet. Hun er elsket af de fleste fans af filmserien, så mon ikke den glæde overføres til Hermione kostumet.

I dette kostume kan den unge kvinde på magisk og mystisk vis hoppe ind i den fortryllende verden og trodse enhver Muggler på sin vej.

Træk i et Hermione kostume til udklædningsdagen og vis Ron hvem der er den bedste magiker!

Til butik

 

Uhyggelige Voldemort

Uhyggelige VoldemortHvis man er mere til det mørke aspekt af filmserien, er det den grusomme Voldemort, som man skal udklæde sig som. Modsat de andre Harry Potter kostumer er dette kostume alt andet end sødt og vellidt.

Derimod er det skræmmende, men i den grad også sjovt, hvis man er klar på at påtage sig rollen som den infamøse karakter i form af Voldemort!

Til butik

 

Harry Potter tilbehør

Hvis du vil give din Harry Potter udklædning et sidste pift af magi, kan du med fordel tilkøbe dig diverse tilbehør online.

Du kan både finde Harry Potter kapper, Harry Potter tryllestave, briller og slips, som gør dit Harry Potter tøj endnu mere unikt!

Til butik

 

Hvorfor er Harry Potter udklædningen fed?

Næsten alle elsker Harry Potter. Alle har i hvert fald hørt om det. Harry Potter udklædningen er fed, fordi den er så let genkendelig. Ingen er i tvivl om hvad du er udklædt som og du vil med garanti sprede nostalgi og glæde i dit Harry Potter kostume!

Er det længe siden du har set Harry Potter? Så genopfrisk hukommelsen med traileren fra Harry Potter og de vises sten. Det er utroligt nok allerede 19 år siden den første Harry Potter film udkom i biograferne.

Du kan også få yderligere inspiration til din Harry Potter udklædning ved at se filmene igen. Der er så mange forskellige karakterer og figurer i alle filmene at du nok skal finde en god udklædning til kostumefesten, halloween eller fastelavn, og så er det en god undskyldning for at se dem igen og opleve det unikke univers på ny.

Oplev Harry Potter Studios i London

Hvis du elsker Harry Potter, så bør du ikke snyde dig selv for en tur i Harry Potter Studios i London. Det er et stort, interaktivt museum, hvor man bl.a. kan opleve Storsalen, Den Forbudte Skov og se alskens rekvisitter fra Harry Potter filmene. Harry Potter Studios i London er en af de mest populære seværdigheder i England, så husk at købe billetter hjemmefra i god tid.

Køb det online

Du kan nemt og billigt købe dit Harry Potter kostume online. Fordelen ved at købe din udklædning online er, at du har et komplet overblik over det brede udvalg.

Det er både nemt og billigt – og så undgår du ovenikøbet en masse spildtid og besvær sammenlignet med at rende rundt i de fysiske butikker i jagten på dit perfekte Harry Potter kostume.

Sæt jagten i gang på din Harry Potter udklædning og vær klar på en magisk dag!

Se hele udvalget