Er du også helt tosset med Harry, Hermione, Ron og hele slænget som du kender fra Harry Potter filmene og bøgerne? Så træk i et Harry Potter kostume og drøm dig ind i det store og spændende Harry Potter univers!

Find uniformen, slipset, og brillerne frem og tjek ind på Hogwarts med stil. Om du er til Gryffindor eller Slytherin er underordnet!

Der er masser af muligheder for at finde en flot udklædning online. Udvalget af Harry Potter kostumer online er ekstremt stort. Herunder får du et bud på nogen af de mest populære udklædninger samt tilbehør.

Harry Potter sættet til børn

harry potter børnesæt

De fleste børn som har set Harry Potter, kan vidst godt blive enige om, at de ikke ville takke nej til at tjekke ind på Hogwarts, hvis de fik muligheden.

Med et Harry Potter sæt til børn kan de mindste i hvert fald få lov til at drømme sig imod magi og trolddom – uden at skulle flytte hjemmefra som barn.

Uanset hvad bliver du med denne udklædning af de mest populære filmfigurer i nyere tid.

Tag Harry Potter kappen på og træk i Harry Potter tøjet og flyv afsted på din magiske kost i dette seje og samtidig søde kostume til børn.

Der findes mange flere smarte sæt til børn og dem kan du se ved at klikke dig videre til butikken, der sælger dem.

 

Hermione kostume

hermione kostume

Hermione er den søde – og til tider lidt kække – kvindelige karakter fra Harry Potter universet. Hun er elsket af de fleste fans af filmserien, så mon ikke den glæde overføres til Hermione kostumet.

I dette kostume kan den unge kvinde på magisk og mystisk vis hoppe ind i den fortryllende verden og trodse enhver Muggler på sin vej.

Træk i et Hermione kostume til udklædningsdagen og vis Ron hvem der er den bedste magiker!

 

Sort troldmandssæt til voksne

sort troldmand

Det er bestemt ikke kun børn der elsker Harry Potter. Både voksne kvinder og mænd er i store flokke hardcore fans af filmserien.

Det kan også bare være, at man er på udkig efter at få fingrene i en sjov udklædning til firmajulefrokosten. I al fald så findes der også Harry Potter kostumer til voksne.

Find dit indre barn frem og træk i et Harry Potter kostume til din næste fest!

 

Magisk troldmand

magisk troldmand udklædning

Hvis du altid har været vild med super-magi, så skal du have fat i dette troldmandssæt. Det er lige noget for dig der altid har syntes at Gandalf er den sejeste.

Her får du en flot lang blå kåbe med krave, der har flotte hvide detaljer og ikoner. Derudover får du også bælte og hatten med i dette sæt.

Du kan læse mere om det eller købe det hos forhandleren ved at klikke på knappen herunder.

 

Harry Potter tilbehør

tryllestav

Hvis du allerede har fundet det perfekte Harry Potter eller Hermione kostume, men du synes der mangler et sidste pift magi, så kan du med fordel tilkøbe andet tilbehør.

Der er masser at vælge mellem. Du kan bl.a. tage et kig på: Harry Potter kapper, tryllestave, briller, slips, strømper, paryk og skæg eller hatte.

Du kan se hele udvalget ved at klikke på butiksknappen herunder.

 

Harry Potter Hedwig julesweater

harry potter sweater

Selv når vi nærmere os juletiden, så er der intet forkert i at vise sig frem i et Harry Potter outfit. Hvis du simpelthen bare ikke kan få nok af den fortryllede verden, så kan du med fordel købe denne Hedwig julesweater.

Hedwig er den elskede ugle som du nok husker fra Harry Potter filmene.

Jule Sweateren er både blød og varm, så du ikke behøver at fryse i den kolde julemåned.

Det er også den perfekte gave til personen der elsker Harry Potter.

 

Uhyggelige Voldemort

lord voldemort kostume

Hvis man er mere til det mørke aspekt af filmserien, er det den grusomme Voldemort, som man skal udklæde sig som.

Modsat de andre Harry Potter kostumer er dette kostume alt andet end sødt og vellidt.

Derimod er det skræmmende, men i den grad også sjovt, hvis man er klar på at påtage sig rollen som den infamøse karakter i form af Voldemort!

 

Hvorfor er Harry Potter udklædningen fed?

Næsten alle elsker Harry Potter. Alle har i hvert fald hørt om filmene. Udklædningen er fed, fordi den er så let genkendelig. Der er ingen tvivl om, hvad du er udklædt som og du vil med garanti sprede nostalgi og glæde i dit Harry Potter kostume!

Er det længe siden du har set Harry Potter? Så genopfrisk hukommelsen med traileren fra Harry Potter og de vises sten (den første film i rækken). Det er utroligt nok allerede 19 år siden den første Harry Potter film udkom i biograferne.

Hvis du efter at have set traileren også får lyst til at se filmene igen, så er det bare med at komme i gang. Du får helt sikkert også flere idéer og mere inspiration til din Harry Potter udklædning ved at se filmene igen.

Der er så mange forskellige karakterer og figurer i alle filmene at du nok skal finde en god udklædning, hvad end du skal til kostumefest, fastelavn eller Halloween. Derudover er det også en god undskyldning for at se alle filmene igen og få en unik oplevelse.

Det er simpelthen bare fantastisk at få genopfrisket minderne igen. På Filminspiration.dk som vi linkede til før, kan du læse meget mere om filmene og få genopfrisket din hukommelse inden du går i gang med at se alle filmene eller eventuelt bare de første par film.

Oplev Harry Potter Studios i London

Hvis du elsker Harry Potter, så bør du heller ikke snyde dig selv for en tur i Harry Potter Studios i London. Det er et stort, interaktivt museum, hvor man bl.a. kan opleve Storsalen, Den Forbudte Skov og se alskens rekvisitter fra Harry Potter filmene.

Harry Potter Studios i London er en af de mest populære seværdigheder i England, så husk at købe billetter hjemmefra i god tid.

Køb dit Harry Potter kostume online

Nu har vi givet dig en masse inspiration til at vælge det rette Harry Potter kostume. Hvis du synes om en af vores anbefalede kostumer ovenover, kan du se priser, læse mere om det og købe det hos den anbefalede forhandler, som du finder ved at klikke på den grønne knap.

Hvis du endnu ikke har besluttet dig for hvilket Harry Potter kostume du skal købe online, og du samtidig er interesseret i at se et større udvalg af Harry Potter kostumer, så kan du klikke på knappen herunder for at se det største online udvalg.

Der er både noget for dig der er vild med Harry, Hermione, Ron, troldmænd, Gryffindor eller Slytherin.

Det er både nemt og billigt at have købe dit kostume online, derudover er udvalget langt større end i de fysiske kostumebutikker, hvis der overhovedet er en i nærheden af dig.

Sæt jagten i gang på din Harry Potter udklædning og vær klar på en magisk dag!