Om

Kostumeguiden.dk har kun ét formål, og det er at hjælpe dig, med at finde den helt rette udklædning til din næste begivenhed. Vi skriver artikler om kostumer til mange forskellige festlige begivenheder. Du kan finde kostumer til børn og voksne i alle aldre.

Vi har bl.a. artikler om at finde de rette kostumer til store begivenheder som fx.:

Derudover kan du også finde en masse inspiration, hvis du har planer om at holde en temafest. Vi har også en del artikler i denne kategori, du kan bl.a. tage et kig på populære temafester som er:

Derudover kan du også finde en masse artikler om kendte, populære uniformer og meget mere! Du kan få et bedre overblik over vores mange kostumer ved at tjekke kostumer på vores forside.

Bag siden

Hjemmesiden er ejet af X som står bag en række hjemmesider i forskellige nicher.

Indholdet på Kostumeguiden.dk er skrevet af flere forskellige samarbejdspartnere med interesse i kostumer & udklædning. Du er velkommen til at sende en besked til kontakt@kostumeguiden.dk, hvis du er dygtig til at skrive tekster og drømmer om at blive tekstforfatter.

Reklamefinansieret hjemmeside

Det er langt fra gratis at drive en hjemmeside som kostumeguiden.dk, der er udgifter til tekster, webhotel, domæne og meget mere.

Derudover går der mange timer med at udvikle nyt indhold og vedligeholde det gamle, så vi kan give brugerne (dig) den bedste oplevelse.

Hjemmesiden er reklamefinansieret, dvs. at vi tjener en vis provision, hvis du klikker på vores “affiliate links” og foretager et køb hos en af vores samarbejdspartnere. Det har ingen betydning for dig som besøgende.

Reklameindtægterne er med til at betale for vores store arbejde og de mange udgifter.

Vi gør opmærksom på at vi IKKE sælger nogen produkter. Alt du ser her på hjemmesiden er kun vejledende. Så har du spørgsmål om produkter eller lignende, skal du tage direkte kontakt til den forhandler der sælger produktet.

Vi gør os umage for kun at anbefale gode og prisvenlige danske forhandlere, så du får en god købsoplevelse til den bedst mulige pris.

Vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte os på kontakt@kostumeguiden.dk