Julen varer lige til påsken. Hvis det er tilfældet, så er der mange måneder, hvor et julemandskostume ville være brugbart at have liggende.

Uanset om du er på udkig efter et julemandskostume til voksne eller børn, så er der masser af muligheder for at finde det perfekte santa-kostume.

Dine behov er dækket godt ind og du kan finde en bred vifte af forskellige julemandskostumer til forskellige lejligheder online.

Top-5 julemandskostumer

Har du brug for et skud juleinspiration? Herunder finder du et sammendrag i form af en top-5 liste over forskellige julemandskostumer, som guider dig til det rette køb.

Julemandskostume deluxe

deluxe julemand

“Julemandskostume deluxe” er til personen, som ikke går ned på kvalitet. Dette eksklusive bud på et julemandskostume, sikrer dig den mest autentiske udklædning, som ikke mangler noget som helst.

Hvis din første juleaften som julemand foran børn – eller børnebørn – skal sidde lige i skabet, så er julemandskostume deluxe det perfekte valg.

Hvis du har i henseende at bruge kostumet til offentlige arrangementer, egner netop dette kostume sig også til brug som et professionelt julemandskostume.

Lad der ikke være nogen tvivl om, at du kan leve op til julemandens glorificerede image og træk i et julemandskostume, som uden nogen skygge af tvivl, vil efterlade dine yngre gæster begejstrede.

 

Oppustelig julemandskostume

oppusteligt julemandskostume

Føler du, at du besidder alle julemandens kvaliteter, men blot mangler julemandens kropsfigur? I så fald, er det i dit held, at du kan fingrene i et oppusteligt julemandskostume!

Det er ikke blot et realistisk bud på et julemandskostume, men også virkeligt “skægt”. Alle ved at julemanden er glad for sin risengrød, så hvorfor ikke peppe dit kostume lidt op og skab en mindeværdig aften, som vil blive husket til evig tid.

Du kan med fordel trække i kostumet til firmaets julefrokost og være sikker på, at du er aftenens absolut sjoveste indslag. Der skal i hvert fald ikke herskes nogen tvivl, om at pigerne i deres nissepige kostume, får hård konkurrence om festens opmærksomhed.

 

Det billige valg

billigt julemandskostume

Hvis du er på udkig efter et billigt alternativ til de dyrere julemandskostumer til voksne, findes de heldigvis også. Et billigt julemandskostume, behøves nødvendigvis ikke at være af lav kvalitet. Det kan være et klogt valg, hvis du med sikkerhed kan sige, at kostumet kun skal bruges en enkelt gang.

Derfor er et julemandskostume på tilbud også perfekt, hvis du har intentioner om at tage det på en tur i byen, hvor det med høj sandsynlighed, vil blive plettet til af gode og sjove minder.

Med et billigt julemandskostume kan du i hvert fald uden at tænke videre over det, tillade dig at slå dig løs og fortolke enhver plet på kostumet, som et minde du aldrig ville have været foruden.

 

Kostumet til drenge

drenge nissemand udklædning

Er din dreng helt betaget af julemanden og alt hvad han repræsenterer? Hvorfor så ikke udstyre ham med et julemandskostume til drenge, som vil blive mødt med et smil af både forældre og venner.

Juletiden handler om at sprede glæde og kan man blive andet end glad, når man ser sin dreng i et sjovt og sødt julekostume. Lad din søn få en sjov oplevelse og lær ham fra en tidlig alder, hvad den gode juleånd indebærer og se blot til, når den gode stemning spreder sig blandt mængden.

Kostumet til drenge er et populært valg – hvem ville ikke rejse verdenen tynd med sine trofaste rensdyr?

 

Piggyback julemand

carry me santa

Med et piggyback julemandskostume, er det en af de få gange, hvor du får lov til at se bort fra rensdyrene og lade julemanden bære dig! Det er især handy at have en julemand til at bære sig, hvis man lige har fået den ene juleøl for meget.

Piggyback kostumet er fornyeligt blevet ekstremt populært og det er der en simpel grund til; kostumet ser simpelthen utrolig sjovt ud.

Det er det perfekte julemandskostume til voksne, der vil skille sig lidt ud fra de traditionelle kostumer til firmafesten og efterlade højlydte grin omkring sig i den glade juletid.

 

 

Julemandskostume til voksne

Der er mange forskellige begivenheder, hvor et julemandskostume til voksne bliver taget flittigt i brug. Nogle bruger kostumet til sæsonarbejde, andre som underholdning til juleaften. Uanset anledningen findes der et julemandskostume til voksne, som du kan trække i og udfylde dine præcise behov.

Mange bruger julemandskostumet, som et sjovt indspark til firmaets årlige julefrokost og man ville nok lyve, hvis man ikke selv har trukket på smilebåndet, når man har set en medarbejder tosse rundt i et sjovt julemandskostume til voksne.

Man skal også huske at lade børn være børn. Derfor er det bestemt aldrig en dårlig idé at give de yngre børn en sjov oplevelse juleaften i form af et besøg fra julemanden.

Hop i et julemandskostume til voksne og giv børnene en juleaften de sent vil glemme. Og bare rolig, børnene bemærker nok ikke, at far tilfældigvis er på toilettet, når julemanden stikker næse og det famøse julemandsskæg forbi.

Stort udvalg af julemandskostumer online

Der findes et stort udvalg af kostumer online. Det er klart, at behovene for kostumet svinger kraftigt fra person til person, men heldigvis dækkes disse i det brede udvalg, så du trygt kan finde dit ønskede julemandskostume.

Du finder alt fra professionelle julemandskostumer til et billigt julemandskostume på tilbud.

Køb det online

I stedet for at spæne fra butik til butik i søgen efter dit julemandskostume, kan du købe det nemt og billigt online. Du vil ofte kunne finde julemandskostume på tilbud, som du med fordel kan benytte dig af og spare lidt penge til årets julegaver. Det er nemmere end aldrig før og så giver onlinekøbet dig mulighed for at glemme julegaveræset – blot for en stund.

Lad radioen spille dine yndlingsjulesange, kom i den glade julestemning og bestil dit kostume online i dag!