Står firmafesten for døren eller skal du til en temafest med et juleligt twist? Hvorfor så ikke hoppe i et nissepige kostume, som altid er et hit i det kolde vinterhalvår.

Det gode ved nissepige kostumet er, at kostumet er, hvad du gør det til. Det kan være frækt, sexet, sødt eller blot uskyldigt. Mulighederne og udvalget er mange.

Top-5 nissepige kostumer

Vi har gjort vores for at sikre os, at du kommer sikkert i mål. Nedenfor finder du en simpel top-5 over nissepige kostumer, som med sikkerhed vil passe til din anledning.

Billigt julepige kostume

Billigt julepige kostumeEr du på udkig efter et flot og ikke mindst billigt juliepige kostume? Så befinder du dig i et væld af muligheder.

På onlinemarkedet findes der med garanti det perfekte nissepige tøj til dig! Er du, som mange andre, lidt sent ude med indkøbet af dit j-dag kostume, kan du ånde lettet op, da du billigt og hurtigt kan bestille dit favoritkostume lige til døren.

Så hvis du har fundet din julemand, hvorfor så ikke klikke videre på knappen herunder, hvor du finder de skarpeste og billigste bud på et julepige kostume til netop din fest.

 

Frækt nissepige kostume

Frækt nissepige kostumeHar du været lidt uartig i år? Så træk i et frækt nissepige kostume og bær det med stolthed.

Find din indre sexappeal frem og gør festen lidt frækkere. Kjolen er lige dét kortere og det vil uden tvivl afspejles i den resterende festmængdes begejstring over dit frække nissepige kostume.

Så hvis du har mod på det, skal du bare finde din indre frække nissepige frem og vise julemanden, at det ikke kun er de søde piger, der trækker i et frækt nissepige kostume.

 

Den lille nissepige (til børn)

Den lille nissepige (til børn)Børn elsker julen. Af denne grund, er julearrangementer meget udbredt blandt de yngre generationer.

Derfor findes der naturligvis søde nissepige kostumer til de små piger, som ønsker at få den bedste oplevelse til festen. Ikke nok med at pigen i den søde nissepigekjole får en god og sjov oplevelse, så spreder juleglæden omkring den søde nissedragt sig til alle andre deltagere til arrangementet.

Lad dit barn få den sjoveste dag og tag et nærmere kig på vores udvalg af nissepige kostumer til børn.

 

Det klassiske julepige kostume

den klassiske julekvinde udklædningI den glade juletid, skal der spredes juleglæde. Med det helt klassiske julepige kostume kan du altid forvente at blive mødt med det bredeste smil.

Dette nissekostume er, som man kender det fra de gamle julefortællinger og det reflekteres også klart i nissekostumets udtryk. Hvis du vil udstråle selvstændighed og styrke, er et klassisk juliepige kostume det perfekte valg til dig.

Hvis du har mod på det, er der også mulighed for at genfortolke på dette nissekostume ved at give det nogle frække og sexede undertoner.

 

Julemandens kone

Julemandens kone udklædningHvad ville julemanden være uden hans bedre halvdel? Han vil højst sandsynligt ikke kunne gøre sit job til perfektion og derfor mangler han dig til at agere julemandens kone!

Netop dette kostume, er en af de mere klassiske fortolkninger på et nissekostume. Derfor er det et yderst kvalificeret bud på et nissepige kostume til de modne kvinder og damer, som har set sit snit til at pryde festen med et flot og uden tvivl historisk nissepige kostume.

 

Det frække kostume til J-dag

J-dag er en af de største dage at feste på og det er der en bestemt grund til. Dagen emmer af jul og glade dage. Glem hverdagens bekymringer for en stund, find et j-dag kostume og gør dagen lidt mere mindeværdig.

Og bare rolig – det er ikke kun dig, der har problemer med at huske hvordan J-dagen forløb sig dagen derpå. Derfor er det populært blandt mange at hoppe i et j-dag kostume, ikke blot for at hjælpe din hukommelse på rette vej dagen derpå, men også for at få en uforglemmelig og festlig aften.

Tag dine venner eller veninder i hånden og find sammen et frækt j-dag kostume, som et festligt indspark til dagen.

Stort udvalg af søde og frække kostumer

Hvad end anledningen er, findes der et julekostume til dig og din fest. Om det skal være søde eller frække kostumer er underordnet.

Du kan finde søde julepige kostumer til de små, som har et arrangement på deres institution eller skole. Omvendt kan du også snildt finde de mere frække nissepige kostumer til unge og voksne.

Dine behov er fuldstændigt dækket ind, når det kommer til at vælge nissepige tøj, uanset hvad invitationen byder på.

LÆS OGSÅ: Julesweater

Køb nissekostumet online

Det er soleklart, at nissekostumet er et sikkert hit til alle julefester. Du kan med fordel købe dit nissekostume online til billige priser.

Ikke nok med at det er billigt og der findes favorable priser online, så er det nemmere end nogensinde før med et bredt udvalg af nissekostumer, som stensikkert tilbyder noget til enhver smag.

Gør dig selv (og sikkert også mange andre) en tjeneste ved at hoppe i et nissepige kostume og få en fantastisk sjov dag!

Vi har også skrevet en artikel om julemandskostumer og julekjoler, som du med fordel kan læse, hvis du ikke fandt hvad du søgte i denne artikel.