Julesweateren… vi kender den alle og ved mere eller mindre, hvordan en sådan sweater tager sig ud.

Julesweateren har i de seneste årtier haft et omdiskuteret ry, idet man førhen har ment, at den simpelthen ikke var pæn nok til at pryde de festlige juledage. I de senere år er der dog sket et sandt julemirakel, og julesweateren er kommet tilbage!

I år kan du erhverve dig den fedeste og mest hyggelige julesweater, der med garanti vil forsøde juletiden helt gevaldigt.

Hvis du netop nu er på udkig efter den perfekte sweater til jul, så tør vi godt love, at du i denne artikel finder al den inspiration, du overhovedet har brug for.

Rigtig god læselyst!

Top 12: Flotte & sjove julesweaters

Som sagt, vil du i denne artikel kunne finde en masse hyggelig og god juleinspiration. Ønsker du at gå julen i møde med en fantastisk flot julesweater, som du selv kan se festlig ud i, så kan du roligt læse med her.

Måske er du endda på udkig efter flere forskellige sweatre, som du og hele familien kan have på i den søde juletid. Uanset hvad, kan du herunder finde en masse inspiration til dette års juletrøje.

Herunder har vi nemlig samlet alt det bedste, når det kommer til julesweaters.

Rød rensdyr julesweater

julesweater-med-rensdyr-motiv

Vi starter vores Top 12 over dette års julesweaters ud med en traditionel model, når det kommer til den flotte juletrøje.

En sweater skriger ikke jul, før der kommer et sødt rensdyr på maven af denne.

I en flot og julet farve som den røde, vil ingen være i tvivl om, at du oprigtigt er kommet i julehumør. Er du i tvivl om, hvilken juletrøje du skal investere i år, så kan du aldrig gå galt i byen med en rød julesweater med et sødt og festligt rensdyr.

 

Merry christmas jule sweater

Merry christmas julesweateren

En juletrøje, der aldrig vil gå af mode, og som alle vil komme i et godt julehumør af, er en strikket julesweater med de engelske ord “Merry Christmas” på.

De engelske ord betyder naturligvis “Glædelig Jul”, og de giver derfor den helt rigtige stemning til en julesweater.

Tit og ofte vil du finde julesweaters med engelske ord på, idet julesweateren først vandt stor popularitet i engelsktalende lande såsom USA og England.

 

Snemand julesweater

snemand sweateren

Næst efter den søde rensdyr sweater kommer den klassiske snemands julesweater, der hvert år pryder det internationale julesweater-marked.

Vi forbinder alle juletiden med flotte snemænd med komiske gulerodsnæser.

Skal du derfor lede efter den helt perfekte trøje med julemotiv, kan vi herfra godt anbefale dig at tage et kig på de mange variationer af den klassiske snemands jule striktrøje.

 

ChristMyAss juletrøje

christmyass

Der findes et væld af sjove juletrøjer for dig, som er vild med gode engelske ordspil, og som godt kan lide at gøre lidt grin med den gode gamle julemand.

En sådan trøje med et frisk og humoristisk julemotiv er perfekt til spasmageren i familien.

Med denne juletrøje kan du med garanti få en masse af dine julegæster til at grine.

Ifør dig en humoristisk juletrøje til dette års julefrokost og bliv midtpunktet for festen. Vi garanterer masser humør, når du har denne sjove sweater på.

 

Julealf

julealf juletrøje

Kunne du tænke dig at ligne en vaskeægte julealf, når vi går den søde juletid i møde? Så kan dette nemt lade sig gøre!

Med en flot og dekorativ julesweater med alf-motiv på, er der ingen, der vil være i tvivl om, at du er dette års sødeste julealf. En sådan trøje, der får dig til at ligne en vaskeægte julealf, vil både sælges som julesweater dame og julesweater til mænd.

Mangler du derfor en grinagtig juletrøje til julefrokosten, så kan vi herfra anbefale denne. Julealfer er dog ikke de eneste hjælpere, som julemanden har. Der findes også både nissepiger og nissedrenge.

Hvis det lige netop var et sådan kostume, som du var ude efter, så frygt ej. Her på siden er vi nemlig vilde med alt, der hører sig julen til, og et nissepige kostume er intet mindre end essentielt til julefesten, J-dag eller andre hyggelige jule-begivenheder.

 

Julemand strikket sweater

ho ho ho rocking santa

Hvis du godt kunne tænke dig at bringe både glæde og hjertevarme denne jul, så kan vi måske inspirere dig til at investere i en ægte julemandstrøje.

En sådan strikket sweater får dig til at ligne en sand julemand i hans ikoniske røde julemandsdragt med bælte over maven.

Denne er god til, når gaverne skal deles ud imellem gæsterne på juleaften, eller når de årlige julefrokoster skal skydes i gang, og der er brug for et sjovt og finurligt indslag.

Er du dog på udkig efter et rigtigt julemandskostume, der får dig til at ligne selveste julemanden fra top til tå? Så kan dette også sagtens lade sig gøre.

Selvom den førnævnte strikket sweater med de ikoniske træk fra julemanden er sjov og let kan snyde folk, er der nu ikke noget som et vaskeægte julemandskostume.

 

Star Wars julesweater

chewbacca sweater til jul

Er du vild med det populære Star Wars franchise, så vil du med garanti falde for en Star Wars julesweater.

En sådan jule striktrøje med et flot Star Wars motiv, der har fået et hyggeligt julepræg, vil med garanti få dig i det helt rigtige julehumør.

Der findes mange forskellige typer af den populære Star Wars julesweater, men typisk vil du finde karakterer som Chewbacca og Yoda på disse juletrøjer.

Disse karakterer er blandt de mest populære, og vil derfor være med til at bringe den helt rigtige Star Wars stemning til din juletrøje. Denne julesweater er perfekt til alle, der er vilde med Star Wars universet – både dame, herre og piger og drenge.

 

Superman julesweater

superman christmas jumper

Endnu engang kan du få lov til at kombinere din yndlings tid på året med din favorit superhelt.

Her taler vi naturligvis om den seje julesweater med Supermans ikoniske print på.

Her vil der ikke være nogen tvivl om, hvem din yndlings superhelt er.

En sådan juletrøje er til alle dem, der er vilde med superhelte universet og er derfor en sweater, du vil se under kategorierne julesweater dame såvel som julesweater til herre.

Du vil med garanti opleve stor misundelse efter din fede juletrøje med Superman på. Det er en kunst at kombinere sine mange interesser på én gang, men med denne sweater er det nu muligt!

 

Spiderman juletrøje

spidermand juletrøje i rød

Dette år kan du iføre dig en af de fedeste julesweaters på markedet – nemlig den seje Spiderman juletrøje.

Er du stor fan af det populære superhelte univers, så vil du uden tvivl få en masse glæde og gavn af en strikket julesweater med et sejt Spiderman motiv.

En sådan jule striktrøje kombinerer den hyggelige juletid med en fed superhelt på en helt perfekt måde. Denne jule striktrøje vil være perfekt som en julesweater til børn, idet der er mange piger og drenge, der vilde med Spiderman.

Det er dog på samme tid en julesweater, der egner sig glimrende til mange forskellige aldersgrupper.

Gå vinteren i møde med din yndlings superhelt, og vær ikke bange for at fryse – Spiderman hjælper dig godt igennem de kolde vintermåneder!

 

Grøn børne julesweater

grøn børne julesweater med motiv

Køb julesweater til dine børn eller børnebørn, og se dem stråle i deres hyggelige juletrøje.

En strikket julesweater i en flot og julet grøn farve er altid en glimrende tilføjelse til den hyggelige juletid.

Julesweater til børn er en sikker vinder, idet børnene med garanti vil elske det flotte og dekorative print på juletrøjen såvel som de festlige farver.

Sørg for at gå efter et print, der vækker tanker og måske endda minder om den dejlige juletid. Dette kunne for eksempel være en flot snemand eller et sødt rensdyr.

 

Rød børne juletrøje med rensdyr

Rød børne juletrøje med rensdyr

Julesweater til drenge og piger er en yderst populær kategori, når det kommer til de famøse julesweaters.

Er du på udkig efter den helt rigtige jule striktrøje til dit barn eller barnebarn, så går du aldrig galt i byen med en flot og festlig rød strikket julesweater og så endda med et sødt rensdyrmotiv på!

Vi er her på siden helt sikre på, at en sådan sweater vil bringe både varme og en dejlig hyggelig stemning hos modtageren.

En sådan trøje med julemotiv vil modtageren kunne have på til alle mulige anledninger, om dette så er i skolen, fritidshjemmet eller til juleaften.

 

Harry Potter Julesweater

harry potter julesweater

Vi er mange, der kender til den eventyrlige og magiske fortælling om Harry Potter.

Mange mener, at denne bog- og filmserie hører sig juletiden til grundet de mange magiske juletraditioner, som serien inkorporerer i plottet.

Af denne grund har du rig mulighed for at finde den helt rigtige Harry Potter juletrøje med et julemotiv direkte fra serien.

Vis omverdenen at du er en magisk troldmand eller heks med en flot og dekorativ jule striktrøje med Harry Potter motiv.

 

Find en billig julesweater online

Er du på jagt efter en billig julesweater, så kan vi herfra anbefale dig at tage et kig på nettet. Hos de mange online butikker finder du nemlig det største udvalg af julesweaters i festlige farver og med flotte og kreative motiver.

En billig julesweater er altid at foretrække, idet du dermed kan købe lidt forskellige varianter hjem og dermed iføre dig forskellige sweaters i løbet af julemåneden. Det er også klart en fordel at få fingrene i en billig julesweater, hvis hele familien skal have en sådan på til eksempelvis juleaften.

Dette kan du og din familie gøre en sjov tradition ud af, således at hvert familiemedlem står for at købe en sjov og flot trøje med julemotiv til et andet medlem. På denne måde er der ingen i familien, der ved, hvilken juletrøje de får i år og dermed øges spændingen.

Vi anbefaler herfra, at du leder efter dette års trøje med julemotiv på nettet hos de mange online butikker, idet der her vil være det største sortiment, og der vil derudover være nogle gode tilbud at tage del i.

Grimme men sjove julesweaters

Som nævnt tidligere i denne artikel, så har den klassiske farvestrålende julesweater været udstødt fra modebilledet i flere år. Dette skyldtes juletrøjens frembrusende designs, der emmede af jul og hygge.

For nogle var det ganske enkelt for meget af det gode at iføre sig en sådan trøje, mens andre mente, at de bestemt ikke kunne tage en grim julesweater på. Derfor har man i flere år anset denne trøje med julemotiv som værende en grim julesweater, som det ikke var acceptabelt at have på i offentligheden.

I dag forholder det sig dog ganske anerledes. Om det er selvironien, der er skudt i vejret, eller om folk generelt er begyndt at komme i et bedre julehumør, er ikke til at sige.

Under alle omstændigheder kan du finde den omdiskuterede strikket julesweater i et hav af fysiske såvel som internetbaserede forretninger rundt omkring i landet.

Danskerne er i dag ikke sky for at gå med en strikket trøje med et ikonisk julemotiv. Du kan have den på til et hav af festlige sammenhænge såsom julefrokoster, juleafslutninger og meget andet. Dette års julesweaters vil være sjove at have på og med garanti sprede en masse glæde og latter blandt dine julegæster. Så hop i din bedste juletrøje, og lad julehyggen begynde!

Strikket julesweater

Den populære jule striktrøje er i den grad kommet for at blive. Dette kan skyldes det festlige indslag, den bidrager med, men det kan også skyldes de varme materialer, den er lavet af.

For at det bliver den klassiske julesweater, er den nemlig nødt til at være lavet af et strikket materiale. Dette behøves dog ikke længere at være fra mormors hjemmestrikkede opskrift, nej i dag kan man nemt producere den ene jule striktrøje efter den anden. Dette gør også, at der generelt er større frihed i forhold til, hvilket motiv der skal på juletrøjen.

I gammel tid var det familiens overhoved, der stod for at strikke tykke og varme trøjer til hele familien, når vintermånederne nærmede sig. I dag er dette slet ikke en nødvendighed længere, nej i stedet kan du nemt og hurtigt finde frem til den trøje med julemotiv, der falder i din smag.

Køb julesweater til alle familiens medlemmer, og lad julehyggen sprede sig.

Som nævnt før i artiklen, kan man begynde at gøre det til en ny juletradition, at alle medlemmer i familien ifører sig en hyggelig og sjov strikket julesweater til de mange julebegivenheder. Dette vil med garanti samle hele familien på en fantastisk og sjov måde.

Her kan man enten vælge at gå efter julesweaters med forskellige motiver, eller også kan man beslutte, at alle medlemmer i familien skal have ens julesweaters på.

Sjov julesweater med lys

julesweater med lys

Som nævnt i ovenstående afsnit, så er det i dag muligt at købe julesweaters med et væld af forskellige motiver og farver.

I vores Top 12 kom det også til udtryk, at der i dag er en juletrøje til stort set alle hyggelige juleanledninger. Men ikke nok med det, så kan du i dag også få lov til at erhverve dig en sjov julesweater, der kan blinke og lyse præcis, som du vil have det.

I dag bliver der nemlig produceret julesweaters i massevis, der har en indbygget batteripakke, der forsyner de mange små og farvestrålende LED-lys med energi.

En julesweater med lys er intet mindre end en genial opfindelse, idet den forener alt det hyggelige ved juletiden i en og samme sweater. Når mørket falder på, og gaverne skal deles ud, kan du nemt og hurtigt slå din julesweater med lys til, således at den kan få lov til at stråle på denne særlige aften.

Leder du efter en julesweater til børn af en hvis alder, så kan denne type trøje med julemotiv og lys være helt perfekt. Vi garanterer for, at børnene i familien vil elske det.

 

 

Til kvinder, mænd og børn

julesweaters for hele familienI løbet af denne artikel har vi gjort det klart, at mange af de førnævnte julesweaters kan både bruges af mange forskellige aldersgrupper og af mænd og kvinder.

Hvis du i øjeblikket leder efter den perfekte julesweater, vil du hurtigt opdage, at langt de fleste julesweaters er unisex og er derfor beregnet til alle.

Andre sweaters vil måske sige julesweater dame eller julesweater til herre, men generelt er de fleste juletrøjer beregnet til både mænd og kvinder. Det samme gælder for børn. Julesweater til drenge og julesweater til piger kan naturligvis findes i et stort sortiment, men i dette tilfælde er de fleste sweaters også unisex.

Julesweaters til børn vil derfor være den kategori, som du skal gå efter, idet der som oftest vil være et stort mix af julesweater piger og julesweater drenge. Her gælder det ganske enkelt om at vælge den juletrøje med det flotteste motiv på.

Fordi at den populære jule striktrøje er beregnet til mange forskellige aldersgrupper, er det muligt for hele familien at iføre sig en sådan.

Du kan altså nemt finde frem til den helt perfekte trøje med julemotiv til alle familiens medlemmer – der er nok at vælge ud fra. Køb julesweater til dine festglade venner eller familiemedlemmer og få julet godt igennem sammen.

Vi vil herfra ønske dig og din familie en uforglemmelig juletid med en sjov og festlig strikket julesweater.