Planlægger din arbejdsplads, at temaet for næste firmafest skal omhandle kirke og religion? Er du blevet inviteret til fastelavnsfest, og vil du gerne overraske folk med et alternativt nonne kostume, selvom du på ingen måde er religiøst anlagt? Eller skal du lave et sjovt indslag til den kommende fest i venneflokken eller en polterabend, der gerne må være lidt frækt og kækt? Uanset hvilken situation, du står i, og hvad dine behov måtte være, findes der uden tvivl et perfekt nonne kostume. Og det gælder sådan set, uanset om du søger et nonne kostume til kvinder eller et nonne kostume til mænd.

Det online marked er fyldt med det ene gode bud efter det andet på diverse former for nonne kostumer til voksne såvel som nonne kostumer til børn (og barnlige sjæle). Spørgsmålet er sådan set bare, hvilken model der matcher netop dine smagspræferencer og brugsbehov. I dette korte indlæg tager vi dig igennem det religiøse kostumeunivers og giver dig lidt god inspiration til, hvordan du finder det bedste nonne kostume online.

Én ting er så sikkert som amen i kirken; du vil uden tvivl kunne finde et nonne kostume, der passer perfekt til dig og det festlige formål.

Top-5 over de ultimative nonne kostumer online

Hvilket nonne kostume skal du dog vælge? Nedenfor har vi udformet en skarp top-5-liste over de absolut mest populære nonne kostumer – både hvad angår nonne kostume til kvinder og mere mandlige nonne kostumer. Læs med her og bliv inspireret til at finde den perfekte udgave efter dit hoved og din smag.

Billigt nonne kostume

Billigt nonne kostumeSkal du til firmafest, privatfest, fejre sidste skoledag, til karneval, eller banker fastelavn snart på døren? Der kan være utallige gode anledninger til at investere i et sjovt, lækkert og ikke mindst billigt nonne kostume. Et klassisk og realistisk nonne kostume består af meget få dele, og der skal ikke meget mere til end en lang, sort kjole med lange ærmer, nonnehætte, hvid krave og eventuelt et kors om halsen – så er du godt kørende og udklædt til festen. Denne klassiske, traditionelle udgave kommer i et væld af udgaver og (ny)fortolkninger, og du vil online kunne finde utallige skarpe tilbud på oplagte og billige nonne kostumer. Lige herunder finder du vores kvalificerede bud på markedets bedste og billigste nonne kostume.

 

Mandlig nonne

Mandlig nonneSelvom man traditionelt set ville sige, at et munke- og nonne kostume er hinandens officielle modstykker, er nonne kostumet nu ikke nødvendigvis udelukkende forbeholdt det kvindelige køn. Skal du som mand inviteret til temafest med arbejdet, familien eller vennerne, og vil du gerne skille dig ud fra mængden med et lidt alternativt, skævt og måske lidt kontroversielt outfit? I så fald bør du uden tvivl overveje at hoppe i et nonne kostume til mænd. Et sådan mandligt nonne kostume vil med sikkerhed tiltrække stor opmærksom og give anledning til mange gode grin. Og du er nærmest selvskrevet til at tage titlen som bedste udklædning ved en eventuel fastelavnsfest. Spørgsmålet er sådan set bare, om du hviler så meget i din maskulinitet, at du tør springe ud som nonne til den næste temafest?

 

Uhyggelig zombie-nonne

Uhyggelig zombie-nonneMangler du et scary og anderledes halloween-nonnekostume, og vil du gerne gøre lidt grin med den ellers hellige, troende og religiøse nonneskikkelse og -opfattelse? I så fald ligger løsningen lige til højrebenet: Køb dig et uhyggeligt zombienonnekostume. Denne radikale og modsætningsfyldte fortolkning af det klassiske og uskyldige nonne kostume giver outfittet en vaskeægte 180 graders drejning i form af det drabelige og makabre udtryk. Den ellers rene og pænt strøgne nonnedragt er revet itu, og der er blodpletter og -stænk på de hvide strømper, kraven og nonnehætten. En decideret skræmmende udklædning, der står i skærende kontrast til nonnens katolskreligiøse væsen, og som vil tiltrække store øjne og uheldigt meget opmærksomhed – bogstaveligt talt. Det perfekte og gennemførte halloween-nonnekostume, som du kan genbruge år efter år. Du finder vores bedste bud på denne type nonne kostume til kvinder og mænd herunder.

 

Sexet nonne kostume

Sexet nonne kostumeEn nonne er per definition uskyldig, hellig, ordentlig og ikke mindst dydig. I hvert fald i traditionel forstand. Men graver man lidt længere ind og løfter i nonnedragten, skjuler der sig måske en lidt mørkere, beskidt, ja måske ligefrem decideret uartig side af nonnen.

Vil du gerne have, at fyrene til tema-, fastelavns- eller firmafesten sender dig lange, våde blikke, vender sig sultne om, når du går forbi, og råber ”Hail Mary!” efter dig? Hvis det er dit mål, bør du uden tvivl købe dig et sexet og frækt nonne kostume, der kan sparke benene væk under enhver mandlig deltager til festen.

Med et frækt og kort nonne kostume, sexede netstrømper, høje stiletter og måske godt udsyn til barmen, kan du forføre en hvilken som helst mand.

Så drop kyskhedsbæltet og iklæd dig et frækt nonne kostume, der med garanti vil kunne lokke fyrene med dig ud på dansegulvet i ren og skær underkastelse og besættelse.

 

Nonne-babe

Nonne-babe kostumeEr du på jagt efter en sexet og alternativ fortolkning af det klassiske, katolskreligiøse nonne kostume til kvinder? Det kan være, at du har sidste skoledag og gerne vil imponere drengene lidt ekstra med et lækkert nonne kostume? Eller gerne vil tiltrække lidt ekstra opmærksomhed fra det mandelige selskab til firmafesten?

Uanset vil det her være oplagt at klæde dig ud som nonne-babe med et sexet og frækt nonne kostume. Med et sådant kostume vil du kunne åbne op for din uartige side og få alle mændene til festen til at slå korsets tegn i ophidselse og tænke meget syndige tanker om dig.

 

Nonne kostumer til kvinder og mænd

Uanset om du skal til firmafest, halloween- eller fastelavnsfest, har sidste skoledag eller skal lave et underholdende indslag til familiefesten eller en polterabend, kan internettet være behjælpeligt og leveringsdygtigt med et væld af nonne kostumer til mænd, kvinder og børn. I kategorien ”nonne kostume til voksne” finder du en lang række modeller og udgaver, der spænder lige fra et klassisk og realistisk nonne kostume over et mere frækt nonne kostume til et mandligt nonne kostume. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser – i visse tilfælde endda den uartige fantasi.

SE OGSÅ: frække kostumer til kvinder og mænd.

Køb dit nonne kostume billigt online

Det kan stærkt anbefales at købe dit nonne kostume billigt online. Der findes et utal af billige nonne kostumer og favorable tilbud på diverse kostume-webshops online, og med lidt grundig research samt eventuel brug af sammenligningshjemmesider, vil du hurtigt og nemt kunne opsnuse de absolut mest konkurrencedygtige priser og billigste nonne kostumer på markedet. Og du er garanteret at kunne finde den helt perfekte pasform til netop dig, da de findes i alle størrelser og mål – lige fra et plus size nonne kostume til ekstra small.

Må heldet (og Gud) være med dig i din søgen efter dit perfekte nonne kostume.