Vil du en tur tilbage til slut 90’erne på allersjoveste facon? Hvorfor så ikke hoppe i et Teletubbies kostume og udlev en dag, som boede du i det såkaldte Tubbytronic Superdome.

Nedenfor finder du en gennemgang af de forskellige sjove Teletubbies kostumer.

Udvalget af Teletubbies kostumer

Udvalget af Teletubbies kostumer tager udgangspunkt i plottet fra den populære tv-serie.

Derfor findes der sæt med de fire hovedpersoner fra tv-serien, nemlig: Dipsy, Laa-Laa, Po og Tinky Winky.

De forskellige Teletubbies kostumer passer både til babyen, børn, voksne mænd og kvinder – naturligvis ofte med størrelser op til XL.

Laa-Laa

Laa-Laa teletubbies kostumeLaa-Laa er kendt som den søde gule Teletubbies karakter. Hun elsker at synge og danse og er derfor det perfekte Teletubbies kostume til den festlige og lidt lalleglade person.

Yderligere er Laa-Laa kendt som karakteren, der tager sig af de andre. Så hvis du også nogle gange føler dig som en mor i din vennegruppe, passer dette sæt perfekt til dig.

Hvis man vil gå hele vejen med dette kostume, kan man tage en orange bold med sig, da netop dette er Laa-Laa’s favoritlegetøj i den kendte tv-serie.

 

Po

PoPo er den yngste og den mindste af de fire Teletubbies karakterer.

Hun er kendt for sin røde farve og sin meget blide og bløde stemme.

Hvis man tager Po’s uskyldige personlighed i betragtning, passer dette Teletubbies kostume perfekt til babyer og børn – eller måske endda til den voksne, som (i hvert fald selv mener) at han eller hun er et sandt englebarn.

 

Tinky Winky

Tinky WinkyTinky Winky er den lilla og samtidigt største Teletubbies ud af de fire karakterer. Han har cirka et hoved til højdeforskel sammenlignet med hans Teletubbies venner og anses af den grund til at være den mest voksne af de fire karakterer.

Én ting man sjældent ser Tinky Winky uden, er hans røde taske. Kender du en, eller er det måske dig selv, der altid render rundt med en lille taske? Så minder du måske mere om Tinky Winky end først antaget.

 

Dipsy

Dipsy kostumeDipsy er den grønne Teletubbies karakter, som er kendt for at være en lille smule stædig.

Det kan du lave om på, hvis du trækker i dette Teletubbies kostume og forvandler Dipsy til den humørbombe, han i virkeligheden er.

Det grønne kostume vil med sikkerhed sprede latter og glæde omkring dig og du kan godt forvente at få en masse opmærksomhed udklædt som Dipsy.

 

Hvad er Teletubbies?

Er du stadig i tvivl om hvad Teletubbies er? Teletubbies er en ekstremt kendt tv-serie, som blev sendt i fjernsynet for cirka 20 år siden. De fire Teletubbies i serien er elsket verden over for deres farverige kostumer og deres sjove personligheder.

Det er bare en af de mange grunde til, at Teletubbies kostumer er et populært valg, når der skal vælges udklædning til festlige arrangementer såsom sidste skoledag.

Herunder kan du se et af de gode gamle afsnit fra Teletubbierne på dansk.


Youtube video af Teletubbierne Dansk [Teletubbies] – WildBrain

Derfor er det en genial udklædning

Hvorfor lige dette kostume? Udover den simple genialitet, som afspejles igennem de farverige kostumer, er Teletubbies kostumet også et fantastisk sjovt valg til de fire venner, som gerne vil troppe op til festen sammen i matchende facon. Det skaber en sjov og unik dynamik, hvis man går fire personer sammen og klæder sig ud som en karakter hver.

Køb det online

Du kan nemt og billigt bestille din Teletubbies udklædning online. Det er også ekstremt fordelagtigt, hvis man skal have fingrene i alle fire kostumer, da man nemt kan finde dem og skabe sig et overblik over sin bestilling.

Priserne også billigere online, så hvad venter du på? Farv din fest rød, gul, grøn eller lilla i et Teletubbies kostume!