Når halloween står for døren, er den højeste prioritet at få fingrene i det perfekte halloween kostume. Der er altid en masse mystik og spænding omkring årets halloween tid og hvis man er inviteret til fest, stræber man altid efter at finde en halloween udklædning, som emmer af uhygge og kuldegys.

Top 10 halloween kostumer

Hvis du er på bar bund i din jagt på et halloween kostume, finder du herunder en top-10 over de mange forskellige former for halloween tøj, som sikrer dig et gysende look. Der er en bred vifte af muligheder at vælge imellem, så det sværeste for dig er at nøjes med ét enkelt kostume.

Spøgelseskostumer

SpøgelseskostumerSpøgelser. Findes de eller er det ren fantasi? Hvis det står til denne udklædning, så findes spøgelser i deres bedste velgående.

Spøgelseskostumet er en af de nok mest klassiske fortolkninger på, hvordan et halloween kostume skal se ud. Med et spøgelseskostume kan du bringe det paranormale til livs, samtidigt med at du trækker i en halloween udklædning, der er simpel og klassisk.

Hvis man er af en kreativ kaliber, er dette halloween kostume også et af de kostumer der er oplagt til at lave som et hjemmelavet halloween kostume. Dog findes spøgelseskostumet i høj kvalitet til billige penge online, så hvorfor ikke drage fordel af det?

 

Djævle kostumer

halloween djævle drengVil du være en djævel for en aften og diktere hvem der skal en tur i helvede eller omvendt? Hop i et djævle kostume, find din indre dæmon frem og vis festen at helvede ikke er et sted, man vil tilbringe sin tid.

Denne form for halloween kostume er kendetegnet ved dets røde nuancer og til tider frække udtryk. Samtidigt kan du have fokus på de sjove aspekter af denne halloween udklædning og udpege dine slemme medgæster med din trefork.

 

Dracula

uhyggeligt dracula børne kostumeDracula hører til i vampyrverdenen. Vampyrer elsker blod. Blod og halloween tøj går hånd i hånd. Dracula er nok en af de mest infamøse karakterer i gyserverdenen. Alle kender karakteren, men ingen ved speciel meget om den.

Dette halloween kostume er perfekt til festgængeren, som bestræber sig efter at udstråle mystik. Dracula kostumet er et af de billige halloween kostumer, som ser dyrt ud i form af dets ekstremt høje kvalitet med fokus på enhver detalje.

Find dig en rød drink, træk i dit Dracula kostume og tag afsted med stil til festen.

 

Varulv

Varulve halloween kostumeVarulve og vampyrer er i nyere tid blevet anset som værende i skarp konkurrence igennem forskellige filmatiseringer. Hvor vampyrkostumet er mystisk, er varulvekostumet mere skræmmende.

I denne halloween udklædning kan du slippe dit indre vilddyr løs og brøle i måneskinnet.

Dette halloween kostume går ekstremt godt sammen med et vampyrkostume. Derfor er det et oplagt halloween kostume til børn, som har en ven med, der er iført et vampyrkostume.

Kostumet fungerer naturligvis også glimrende (måske nærmere skræmmende) på egen hånd og vil uden tvivl sprede en dyrisk uhyggelighed omkring dig.

 

Manden med leen kostumer

Manden med leen kostumerMan ved, at man skal frygte synet af manden (eller kvinden) med leen. Det er ikke for sjovt, at netop dette halloween kostume populært går under navnet ”Døden”. Med sin kendetegnende le spreder kostumet uhygge og rædsel, hvor end det begiver sig hen.

Manden med leen er yderligere en af de mere klassiske former for halloween udklædning og der herskes ingen tvivl om, hvem det er man har udklædt sig som.

Så hvis du har mod på det, så træk i dette kostume og påtag dig rollen som værgen mellem livet og døden for en enkelt aften.

 

Dæmoner

udklæd dig som dæmonHvis dit højeste ønske er at emme af uhygge og rædsel, er halloween udklædningen i form af en dæmon det oplagte valg. Denne type halloween tøj vil med sikkerhed få kuldegysningerne til at rende op og ned ad ryggen på dine medmennesker.

Der er mange forskellige fortolkninger på hvordan en dæmon ser ud, men fælles for dem alle er, at de er som trukket ud af ens værste mareridt.

Træk i et dæmonkostume og sørg for at dine venner får sig et syn de vil huske, når de lukker øjnene i senere på aftenen.

 

Uhyggelige klovne

uhyggelig dræber klovn til halloweenNogle forbinder klovne med cirkus, men langt de fleste er godt klar over, at klovne oftest forbindes med uhyggelige masker og et nervepirrende grin.

Langt de fleste har, i en vis forstand, en grad af fobi for klovne. Hvis du selv kan nikke genkendende til det, er det på tide, at du får lov til at se fobien i øjnene – eller rettere sagt, får lov til at se igennem fobiens øjne.

Denne halloween udklædning vil med garanti vende bange øjne og give dig den fulde ret til at skrige dit mest skræmmende grin højlydt.

 

Zombie

zombie fange dreng udklædningZombien er den direkte modsætning til mennesket. Mennesket udstråler liv – zombien udstråler død. Man ser ikke så tit zombierne, men de har det med at vise sig i tiden omkring halloween.

Du skal vælge hvilken side du er på – hopper du i et zombie kostume, eller kæmper du hjælpeløst imod? I et halloween kostume i form af en zombie, vil du være en del af en død hær, som, hvis det kom til stykket, nok ville være vinderholdet i en mørk fremtid.

Hvis du tør, så træk i dette halloween tøj og oplev dine medmennesker skue hjælpeløst til imens du erobrer verdenen.

 

Jigsaw kostume

Jigsaw kostumeJigsaw og hele Saw filmserien har givet anledning til mange søvnløse nætter. Med filmscener som kan få selv den hårdeste hund til at knibe øjnene sammen, har Jigsaw stedfæstet sig som en af vor tids mest barske filmkarakterer.

Hvorfor ikke prøve at være på den anden side af rædslerne og trække i et af de mest skræmmende halloween kostumer på markedet?

Kostumet vil uden tvivl vække gruefulde minder hos de fleste og du kan tilføre kostumet lidt finurlighed ved at hoppe på en (barne)cykel som set i filmene.

 

Hekse

ond heks børnekostumeSkal din halloween udklædning sætte tankerne mod Bloksbjerg? Så træk i et heksekostume og flyv ud i natten på din magiske kost.

Der findes mange forskellige heksekostumer online, men fælles for dem alle er, at de både er skræmmende og en smule skæve i deres udtryk.

Træk i kostumet, find din kost frem og undvig i samme ombæring Sankt Hans bålet og præparer dig på en magisk og eventyrlig aften.

 

Halloween udklædning for alle

Online finder du halloween udklædning til alle former, slags og størrelser af mennesker. Man er i den heldige situation, at der er et utal af muligheder, når det kommer til valget af det perfekte kostume til halloween festen. Står du alligevel og mangler en ekstra teskefuld inspiration til dit valg, finder du herunder halloween kostume idéer specificeret til netop dig.

Gode idéer til børnene

Skal du sende dit barn afsted til en halloween fest, men er på bar bund omkring valg af udklædning og mangler halloween kostume idéer? Når det kommer til halloween kostumer til børn, foreligger der sig en masse muligheder.

Man kan vælge de mere klassiske og til dels sjove kostumer i form af et spøgelseskostume eller et zombiekostume. Man kan også gå i den mere skræmmende retning og eksempelvis påklæde dem i et dæmonkostume, som generelt set er mere uhyggeligt. Uanset hvilken retning du vil gå med det, findes der helt sikkert et halloween kostume til børn, som matcher dit barns anledning.

Gode idéer til mænd

Når det kommer til valget af kostumet til mænd, findes der også et væld af oplagte halloween kostumer til voksne, som enten er uhyggelige eller sjove – eller måske begge dele.

Hvis man skal afsted til en fest med sin partner, kunne det være en mulighed, at man hver især påklæder sig henholdsvist et varulve kostume og et Dracula kostume. De to kostumer skaber en god dynamik, er både sjove og skræmmende og fungerer derfor ideelt som halloween kostumer til voksne.

Gode idéer til kvinder

Til kvinden er der ligeså mange muligheder, når det kommer til halloween udklædningen. Man bestemmer i princippet selv, hvilket udtryk ens udklædning skal have.

Halloween kostumet til kvinder kan være alt fra sexet til sjovt afhængigt af hvilket kostume man vælger og hvilke accessoires man selv tilføjer til kostumet. Et sjovt – måske i nogle tilfælde uventet – indspark til festen kunne være et klovnekostume, som får svedet til at løbe ned ad ryggen på venner, samtidigt med at det er sjovt og finurligt.

Valget af halloween kostumer til kvinder afhænger i høj grad af, hvilket udtryk du vil skinne igennem med.

Hvor uhyggeligt skal det være?

Hvad er dit mål med din halloween udklædning? Skal du være den absolut mest uhyggelige person til festen eller er dit formål at sprede smil på folks læber? Måske endda begge dele? Igennem de ovenstående forslag kan du gøre op med dig selv hvor uhyggeligt dit kostume skal være. Husk dog trods alt, at halloween er årets mest uhyggelige fest!

Video: Få mere inspiration til kostumet i denne video

Køb dit halloween kostume online

Du kan trygt købe dit halloween kostume online. Du finder markedets skarpeste priser og får nemt et samlet overblik over de mange muligheder, der i virkeligheden foreligger dig, når du skal købe et billigt halloween kostume.

Spar både tid og penge og find netop dit perfekte halloween kostume online i dag.