Uanset om du skal til en uhyggelig sjov halloweenfest eller mangler en udklædning til karneval, så vil et fængsel kostume altid være en sikker vinder.

Et sådan kostume er nemt og behagligt at have på i løbet af en dag eller aften, og du kan sågar vælge at gøre det til en gruppeudklædning med dine bedste venner.

Nedenfor har vi samlet et par gode eksempler på de mange forskellige typer af fangedragter, der er at finde på kostumemarkedet lige pt. Her vil du nemt kunne danne dig et overblik og vælge ud fra din egne personlige præferencer.

Derudover vil vi også guide dig til, hvordan du kan få del i de bedste tilbud, når du skal investere i en flot fangedragt til eksempelvis halloween festen. Rigtig god læselyst!

Uhyggelige og forførende fangedragter

kvinde i forførende fange kostumeFangedragt kostume er en stor kategori, indenfor udklædningsverdenen. Her er der i sandhed noget for enhver smag uanset, om man så er til de uhyggelige eller de mere forførende kostumer.

Til kvinder finder man tit et væld af forskellige korte og tætsiddende kjoler, når det kommer til udklædninger, og det samme gør sig gældende ved den populære fangedragt. Her finder du en masse kjoler i forskellige snit enten i den populære orange farve eller også i de klassiske hvide og sorte striber. Tilføj en fangehat og måske en kæde, og du vil med ét ligne en fange.

Når det kommer til det mere uhyggelige fangedragt kostume, så vil du her finde en masse forskellige varianter af den klassiske heldragt men i en ægte zombie version.

Et zombie kostume som dette vil med garanti skræmme de andre udklædte gæster til den årlige halloween fest. En uhyggelig zombie fangedragt er for dig, der er vild med gys og gru, og som gerne vil skræmme dine venner.

 

Fangedragter til børn

orange fangedragt til børnEt fange kostume er bestemt også et kostume for børn. Her er der en masse forskelligt at vælge imellem afhængig af køn og alder.

Til de mindre børn, der gerne vil klædes ud i et fangedragt kostume, så vil den klassiske heldragt klart være at foretrække, mens de lidt ældre børn måske hellere vil have enten en flot fange kjole eller en fangedragt med lænker.

Er du og dit barn derfor på udkig efter den helt rette udklædning, så kan vi herfra anbefale den populære fangedragt, da denne udklædning både er nem og sjov at have på.

 

Den rette politi og røver stemning med et fængsel kostume

Skab den klassiske politi og røver stemning ved at kreere en udklædningsduo med din bedste ven, hvor den ene er røveren i et fængsel kostume, og den anden er politi officeren.

Dette vil øjeblikkeligt lede minderne tilbage på de gode gamle dage, hvor man som barn legede politi og røver. Det vil med garanti glæde en masse andre udklædte gæster også, når du og din ven tropper op i dette klassiske kostumeduo.

Bliv en del af slænget fra Orange is the new black

I de senere år er den klassiske orange fangedragt blevet intet mindre end ikonisk grundet den store popularitet, som den amerikanske dramaserie kaldet Orange is the new black har vundet.

Her kan du se traileren til serien Orange is the new black

Her bliver de orange fangedragter den eneste form for påklædning, som skuespillerne har på, og af denne grund vil en orange fangedragt med ét få dig til at ligne en del af slænget fra det berygtede fængsel.

I øjeblikket findes der et par forskellige versioner af Orange is the new black kostume, men uanset hvad, så vil du med et sådan kostume ikke blive betvivlet på din hårdhed og din styrke.

Da den amerikanske serie tager udgangspunkt i et kvindefængsel, vil det typisk være kvinderne, der er målgruppen for et Orange is the new black kostume. Dog kan man finde et væld af orange fangedragter, som henvender sig både til mænd og til børn.

Sådan får du dit kostume til den bedste pris

Som vi nævnte tidligere, ville vi komme med vores gode bud på, hvordan du får dit kostume til den bedste pris. Vores anbefaling herfra er at gøre brug af de online kostumebutikker, der sidder inde med det største sortiment.

Herunder kan du shoppe udklædninger hele året rundt, og sørger du for at skrive dig op til diverse nyhedsbreve, vil du ikke gå glip af de mange gode tilbud.