I mange årtier har de populære Ninja Turtles været en del af hverdagen for både voksne og børn.

Med en spæd opstart i 80’erne har tegneseriefigurerne Ninja Turtles haft en lang karriere med at underholde mange forskellige aldersgrupper.

Af denne grund er vi altså mange, der kender til de yderst populære skildpadder, der til dagligt bekæmper den onde Shredder og hans hær i kloaksystemet under New York City.

De muterede menneskelignende skildpadder med renæssance navne har mange spændende egenskaber. Grundet deres opvækst hos mutant ’sensei’ rotten Splinter, er skildpadderne blevet opdraget under den japanske kamptradition Ninjitsu og har på denne måde alle forudsætninger for at bekæmpe det onde.

Top 5 Teenage Mutant Ninja Turtles kostumer

At klæde sig ud som en Ninja Turtle er nok en af de fedeste oplevelser. Ikke nok med at være stor fan af det populære tegneserie univers, så har man også muligheden for at føle sig som en del af det. Der findes et væld af forskellige Teenage Mutant Ninja Turtles kostumer både til voksne og til børn. Derudover må man ikke tro at disse kostumer kun er forbeholdt til mænd, bare fordi at skildpadderne alle er mandlige karakterer. Nej disse kostumer henvender sig i den grad også til kvinder, der ønsker at blive en del af dette spændende univers.

Lille Ninja Turtle

lille ninja turtles kostume til børnSom sagt kan du finde de populære Ninja Turtles kostumer til mange forskellige aldersgrupper. Særligt er der meget at vælge imellem, når det kommer til Ninja Turtles kostumer til børn. Her får du typisk en komfortabel heldragt med tilhørende maske for øjnene. Masken vil naturligvis være i hver af de fire skildpadders farver, og her gælder det bare om at vælge, hvilken sej skildpadde man helst vil være. Når du får et Ninja Turtles kostume på, er der ingen der vil være i tvivl om, hvad du kan, og hvad dine evner rækker til. Du er jo en vaskeægte Ninja Turtle, der redder New York fra ondskaben selv!

 

Leonardo

Leonardo skildpaddeLeonardo er den skildpadde, som flest tegneserie fans anser for lederen af Ninja Turtles gruppen. Med hans fantastiske Ninjitsu evner og evige trang til at genoprette retfærdigheden er han den af Ninja Turtles brødrene, der er tættest forbundet med Splinter. Han har altid en plan klar og er ikke sky for at gøre brug af hans seje sværd. Leonardo bærer det blå bandana og er ligesom resten af sine brødre nem at genkende fra de andre. Kunne du derfor tænke dig at være lederen af din helt egen Ninja Turtles gruppe kan du iføre dig et Leonardo kostume og være først med de gode planer!

 

Raphael

Raphael ninja turtles kostumeRaphael er ligesom sin bror Leonardo en mester i Ninjitsu, men er til tider aggressiv og fører sig ofte frem som gruppens stærke og frembrusende leder. Raphael er dog ikke kun en aggressiv type – klæder man sig ud som Raphael, skal man også være indstillet på at komme med de sjove vittigheder og bemærkninger. Raphael rummer en masse kampsportsenergi, og det giver sig til udtryk ved den røde farve på hans bandana. Raphael er nok den skildpadde, der bliver portrætteret på flest forskellige måder, men holder du fast i hans frembrusende energi og hans sjove bemærkninger, vil der ikke være nogen tvivl om, hvilken Ninja Turtle du er klædt ud som.

 

Michelangelo

klæd dig ud som MichelangeloVil du gerne klæde dig ud som den festglade og sjove Ninja Turtle i gruppen, så er det Michelangelos kostume, som du skal gå efter. Her får du et kostume med det ikoniske orange bandana. Michelangelo er for dig, der elsker fest, farver og ikke mindst pizza. Det gør heller ikke noget, hvis ikke du tager de omkringliggende farer helt så alvorligt som dine brødre, men vær beredt, når Shredder kommer med sin onde hær. Her må du være hurtig på fødderne og først med dine ninjabevægelser!

 

Donatello

DonatelloEr du IT-kyndig og elsker at nørde med tekniske løsninger, så er et Donatello kostume det helt rette for dig. Donatello bærer det lilla bandana og er den skildpadde i gruppen, man altid kan gå til, hvis man har brug for nyt smart og teknisk udstyr, der kan gøre livet i New Yorks kloaksystem en anelse nemmere. Selvom Donatello ikke er lige så frembrusende som eksempelvis hans brødre Michelangelo og Raphael, er han stadig sublim som Ninjakriger og kan bekæmpe enhver ondskab sammen med hans brødre.

 

Ninja Turtles kostume til sidste skoledag

Ninja Turtles kostume voksen er en helt særlige kategori indenfor kostume verdenen, der dagligt bliver besøgt af Ninja Turtles fans verden over. Har du for eksempel en sidste skoledag, som kræver et sejt og genkendeligt kostume, så kan du med fordel tage et kig på de mange forskellige Ninja Turtles kostumer og ikke mindst tilbud. Her vil du med garanti kunne finde frem til det helt rette skildpadde kostume, der passer til dine egne interesser og personlighed. Måske genkender du dig selv og din gruppe af venner i de populære Ninja Turtles, og I kan dermed nemt vælge, hvilken Ninja Turtle I vil være.

Køb det online

Skal du have fat i et Ninja Turtle kostume, så kan du med fordel tage et kig på nettet. Her vil du uden tvivl finde det største sortiment og med sikkerhed finde frem til lige netop den Ninja Turtle, du er ude efter. Her vil du som regel kunne finde de gode kostume tilbud og dermed spare en masse penge.