Efterlad ingen tvivl omkring din rå side og trop op til den næste temafest i et militær kostume.

Det kan være, at du altid har haft en jagerpilot inde i dig eller at du blot vil stråle igennem i en af de mange flotte uniformer? Uanset hvad findes der et militær kostume online, som der matcher dig perfekt.

Top-5 militær kostumer

Herunder finder du en skarp top-5 over militær kostumer, som er tilpasset til enhver lejlighed, hvor udklædning er et must.

De forskellige kategorier favner bredt og der både noget til kvinden eller fyren der vil trække i et par militær bukser, som er indbegrebet af army. Eftersigende skulle både mænd og kvinder være helt tossede med uniformer, så se med her!

Soldat kostume

soldat outfitTag din ven i hånden og drag mod festen i et soldat kostume. Husk dog at stå ret, når din overordnede ser til, imens du giver den gas.

Denne beklædning egner sig fantastisk til eksempelvis sidste skoledag, hvor man skal have en iøjnefaldende udklædning på. Så pak din indre soldat frem og træk i dette flotte og rå kostume og vis dine venner, hvem der er den ægte General.

 

Kvindelig militær kostume

sødt army pige kostumeBesidder du en rå side, som bare venter på at blive løssluppet? Hvis du er klar på at finde din militærkvinde frem og sætte dagsordenen for festen, så er dette militær kostume perfekt til dig.

Udklædningen til kvinden går perfekt sammen med en kasket, som ikke efterlader nogen tvivl omkring din rå side. Smid dine veninder op på en linje og begynd at lange ordrer ud til højre og venstre i dette outfit!

 

Fræk militærpige kostume

fræk militærbabe udklædningVil du både være rå og fræk i dit militær kostume? Så passer dette kostume til dig. Der er ikke nogen tvivl om, hvem der bestemmer, når man ser dig i denne udklædning.

Dette frække sæt tøj er alt andet end kedeligt. Det vil uden den mindste anelse af tvivl få dine medgæster til at flytte deres opmærksomhed mod dig med god grund.

Hvis du er klar til at få festens opmærksomhed og indtage slagmarken, så bestil den frække fortolkning af kostumet i dag.

 

Top gun jagerpilot

topgun jægerpilot tøjSer du mere dig selv udklædt som en jagerpilot fremfor at bære de klassiske militær bukser? Føler du dig også i ny og næ så cool som Tom Cruise i Top Gun? I så fald er jagerpilot kostumet perfekt til dig.

Krydr uniformen ekstra med et par fede solbriller og så har du alle forudsætningerne for et genialt militær kostume til en fed aften.

Hvad venter du på? Træk i udklædningen og charmer dig ind på dine medgæster, som var du Maverick.

 

Officer kostume

mr officerEr du den fødte leder? Så tag dine tropper under vingerne, for i dette militær kostume efterlades der ingen tvivl, omkring hvem der bestemmer.

Officergruppen er den højeste rangering indenfor dansk militærregi og derfor følger der et ansvar med til dette kostume: du skal sørge for, at alle har det sjovt!

Drop den ordinære skjorte for en aften og vis lederskab overfor det øvrige militær politi.

 

Klæd dig ud som en militær mand / kvinde

Hvis du stadig ikke er overbevist, så findes der mange gode grunde til at klæde sig ud som enten militær mand eller kvinde. Det er det perfekte sæt army tøj, som er perfekt til festlige lejligheder.

Du kan modificere din udklædning, så det sender det signal, som du har i sinde. Det er kun et spørgsmål om hvor råt eller frækt, det skal være!

SE OGSÅ: Populære kostumer lige nu

Køb dit militær kostume online

Du kan online finde de mest rå, frække og flotte militær outfits. Det er både nemt og praktisk at købe sin militær beklædning online, da man har et komplet overblik over udvalget. Samtidigt er priserne ofte billigere end i de fysiske butikker og man sparer en masse tid på at undgå at rende fra butik til butik.

Find dit militære gen frem og træk i din kasket, militær skjorte eller frække outfit og indtag festen med storm!