Den gode gamle klassiker Grease vil aldrig gå i glemmebogen. Den film har intet mindre end sat sig i vores hjerter, og vil gøre det samme for fremtidige generationer.

Grease er indbegrebet af 50’er tiden med store skørter, slikhår, læderjakker og vild dans. Denne musical er for alle, der er vilde med ung teenage romance på en amerikansk High School tilsat en god portion humor og et væld af sange, der er lige til at synge med på. Har du endnu til gode at se denne uovertrufne klassiker, så kan vi godt garantere, at du ikke bliver skuffet over denne dramafyldte ikoniske musical med masser af god musik.

Hvis du er stor fan af den ikoniske 50’er æra og gerne vil klædes ud som søde Sandy eller seje Danny, så bringer vi gode nyheder. Herunder kan du nemlig se et udpluk af de mange forskellige Grease udklædninger, der er at finde på det store udklædningsmarked lige nu.

Søde Sandy kostume

Søde Sandy kostumeNår det kommer til ikoniske Grease kostumer, kommer man ikke udenom den søde Sandy, der tilfældigvis er udvekslingsstudent fra Australien på Danny’s High School.

Da Sandy først tropper op på skolen, er hun klædt i klassisk 50’er tøj, der emmer af ”naboens pige” i sarte pastel farver. Her vil et Sandy Grease kostume efterligne hendes store nederdel, hvide top og matchende cardigan.

Et Grease kostume, der får dig til at ligne søde Sandy, vil uden tvivl være et blikfang til din Grease temafest.

Herunder vil du kunne se andre udgaver af det populære Sandy Grease kostume, der følger Sandys udvikling igennem musicalen.

 

Sporty Sandy Cheerleading kostume

Sporty Sandy Cheerleading kostumeUdover den søde Sandy, som vi beskrev i ovenstående afsnit, så ser vi i musicalen også den lidt mere sporty Sandy i hendes cheerleading kostume.

Dette er også en ganske ikonisk udklædning, som langt de fleste fans vil kende til. Dette kostume adskiller sig fra et almindeligt cheerleader kostume ved at være længere i både skørt og ærmer grundet tidsperioden, som vi befinder os i, i 50’er æraen.

Af denne grund vil denne udklædning være ganske genkendelig.

 

Forførende Sandy

grease sandy kostumeUdover de to førnævnte variationer af Sandy Grease kostume, så har vi slutteligt et mere forførende et af slagsen.

Forførende Sandy ser vi først til allersidst i filmen, hvor hun ved hjælp fra de andre Pink Ladies er blevet forvandlet til den kvindelige udgave af de seje Thunderbirds.

Denne Grease udklædning vil tage udgangspunkt i det sorte og tætsiddende outfit, som Sandy har på. Denne Grease udklædning må siges at være det mest ikoniske af alle, idet den repræsenterer den heftige udvikling, som Sandy gennemgår.

Har du derfor lyst til at klæde dig ud som Sandy til din Grease temafest, så er der altså mange muligheder, afhængig af hvad du gerne vil repræsentere.

 

Thunderbird kostume

Thunderbird jakkeSeje Danny Zuko er lederen i den eksklusive drengegruppe kaldet Thunderbirds.

Her har alle medlemmer mere eller mindre det samme sæt tøj på, og de fungerer på denne måde en samlet enhed.

En Thunderbird udklædning vil bestå af den ikoniske sorte jakke og tilsat et par blå jeans og en hvid t-shirt, så vil ingen være i tvivl om, hvem du skal forestille.

Denne type udklædning vil også være ideel som sidste skoledag kostume, idet den også fungerer perfekt som en gruppe udklædning.

 

Pink Lady kostume

Pink Lady kostumeNår man snakker Grease kostumer og Grease tøj, så kommer man ikke udenom de ikoniske Pink Ladies.

Denne pigegruppe er ligesom de førnævnte Thunderbirds benhårde og lader ikke andre medlemmer ind i deres gruppe.

Et Pink Lady kostume vil som oftest bestå af den ikoniske lyserøde jakke og tilsat et par sorte leggins, er denne udklædning hjemme.

Dette Grease kostume vil ligesom Thunderbirds kostumet være ideelt som en gruppeudklædning til eksempelvis sidste skoledag.

 

Shop Grease tøj på nettet

Når du skal finde den perfekte Grease udklædning, så kan du med fordel overveje, om de online butikker skulle have, det du mangler. Her finder du nemlig et kæmpe stort udvalg samlet på ét sted.

En Grease udklædning er en ganske populær en af slagsen, og vi kan derfor godt garantere, at du på nettet kan finde lige præcis det Grease tøj, som du leder efter.

Hold derudover øje med tilbudskampagner, som mange online butikker kører med året rundt. Vi vil herfra ønske dig rigtig god fornøjelse!