Skip to content

Mario og Luigi kostume

Vi kender alle sammen til de to italienske blikkenslager brødre, der til dagligt bekæmper den onde skildpadde kaldet Bowser i Nintendo-spillene af navnet Super Mario bros. De to brødre Mario og Luigi har været med i adskillige nintendo- såvel som arkadespil. Faktisk så startede Mario ud som en birolle i det populære Donkey Kong arkadespil tilbage i start 80’erne og har siden da udviklet sig til en vaske ægte spil-kendis sammen med sin bror Luigi. I dag kan du finde et væld af forskellige spil med forskellige historier, hvor de to brødre optræder enten alene eller sammen. Deres udseende har ikke ændret sig meget siden 80’erne, og derfor er vi alle bevidste om, at der til et Mario og Luigi kostume hører sig blå overalls og en sej kasket til. Det er i den grad et af de fedeste og bedst genkendelige kostumer, man kan iføre sig!

Lille Mario

279.00 Kr

Kvindelig Luigi

289.00 Kr

Kvindelig Mario

289.00 Kr

Kæk Mario

289.00 Kr

Zombie Mario

309.00 Kr

Super Mario Plussize

319.00 Kr

Carry Me Super Mario

399.00 Kr

Carry Me Luigi

399.00 Kr

Super Mario

Kunne du godt tænke dig at blive en del af det store Mushroom Kingdom og være med til at redde Princess Peach fra den uhyggelige og grumme Bowser? Så kan dette blive en realitet med et smart og ikke mindst komfortabelt Super Mario kostume. Et Mario kostume vil som sagt altid tage sig ud som et par blå overalls, en rød bluse, hvide handsker og selvfølgelig den genkendelige Mario hat. Måske du også kan tilføje det ikoniske overskæg for at gøre kostumet ekstra autentisk? Med et Super Mario kostume kan du være sikker på at blive genkendt som den heltemodige Super Mario, du nu engang er.

Luigi

Ingen Mario uden Luigi! I næsten al den tid vi har kendt til den utrolige Mario, har han haft sin yngre bror Luigi ved sin side. Luigi er dog ikke kun en trofast følgesvend, nej han er mest af alt sin helt egen karakter. Med adskillige nintendo-spil, hvor han selv er hovedrollen, er Luigi i den grad blevet en etableret karakter. Som med Marios kostume hører der sig naturligvis også et par blå overalls til hos et Luigi kostume, med den forskel at blusen og den ikoniske hat naturligvis skal være i den genkendelige grønne farve.

Carry me Super Mario kostume

I de senere år er det blevet vældig populært at iføre sig et såkaldt ”Carry me” kostume. Et sådan kostume er hyldende morsomt, idet det ligner, at man bliver båret af en kendt karakter. Disse Carry me kostumer findes naturligvis også i en Super Mario udgave, hvor man både kan blive båret af Mario og Luigi. Med et sådan kostume ligner det, at du bliver båret igennem det event, du opholder dig ved og vil med garanti bringe en masse latter frem i de andre kostumebærende gæster. Med dette kostume kan du være sikker på, at folk vil genkende den ikoniske italienske blikkenslager med det samme!

Kostumer til voksne og børn

Når det kommer til Mario og Luigi kostumer, så er de ikke kun henvendt til én målgruppe, nej disse populære kostumer sælges nemlig både til voksne og børn og alt derimellem. Kostumerne findes i et væld af forskellige størrelser og stile, således at der er noget for enhver smag. Ønsker du derfor at iføre dig et Mario kostume med alt det, der hører sig til herunder handsker, overskæg og hat, så kan dette sagtens lade sig gøre.

Når du investerer i et Mario og Luigi kostume, er det vigtigt, at du har detaljerne i orden. Et element, du endelig ikke må spare på, er eksempelvis de ikoniske Mario og Luigi hatte, der vil gøre dit kostume fuldendt fra top til tå. Disse hatte kan man ikke få mange steder uden for de populære kostumebutikker, og vi råder dig derfor til at handle netop disse hatte i en sådan butik. Disse Mario og Luigi hatte kan også fås i mange størrelser og former, således at de passer både til voksne og børn.