Det nyeste skud på stammen, hvad angår udklædninger, er det såkaldte Carry me kostume. Et sådan kostume kreerer en illusion om, at du bliver båret af en person, et dyr eller endda en frugt. Af denne grund kan denne genre indenfor udklædninger også kaldes ride on kostume.

Et carry me kostume gør således den ”bærende” til en lille karakter, som bærer rundt på dig. Carry me kostumer er hylende morsomme, og man kan ofte komme i tvivl om, hvorvidt du rent faktisk bliver båret rundt af en anden person, eller om det bare er en illusion.

Der findes i øjeblikket et væld af muligheder, når det kommer til denne carry me udklædning. Du kan blive båret rundt af stort set alt – lige fra julemanden til Donald Trump. Der er altså god mulighed for at være kreativ og vælge den helt rette udklædning efter dine egne præferencer.

Herunder har vi samlet et lille udpluk af muligheder, som du kan overveje til den næste store kostumefest.

Lad selveste Donald Trump løfte dig

carry me donald trump kostumeEn af de nyeste tilføjelser til ”carry me-verdenen” er den nuværende amerikanske præsident Donald Trump. Vil du gerne lave grin med den heftigt omtalte præsident, så er dette kostume lige noget for dig.

Her kan du imitere at blive båret af præsidenten igennem en hel aften til din kostume fest. Der vil ikke herske nogen som helst tvivl om, hvad du mener om USA’s præsident, og vi er sikre på, at dine venner vil få sig et rigtig godt grin.

Med Donald Trumps ikoniske ansigt og fine jakkesæt vil dit kostume være uhyggeligt livagtigt, og det vil ligne, at du bliver båret af selveste præsidenten for de forenede stater.

 

Carry me kylling kostume

Carry me kylling kostumeEn anden populær kategori inden for ride on kostume er den populære kylling.

Her kan du klæde dig ud, som om du var en bondemand, og at din kæmpe kylling er ved at stikke af med dig. Dette giver en ganske grinagtig illusion, som er værd at prøve af til den næste tema fest.

Udover kylling kostume vil du også kunne finde en masse andre carry me kostumer med dyr som eksempelvis en ko eller en gris, og således kan du og dine venner skabe en morsom bondegårdsstemning med jeres udklædninger.

 

Lad en dværg bære dig rundt til karneval

bliv båret af en dværg udklædningSkal du til dette års karneval? Så har vi den helt rette udklædning til dig. Med et dværg carry me kostume vil du med garanti blive dette års morsomme midtpunkt.

Der findes efterhånden mange udgaver af det populære dværg kostume, og med et sådan vil dine venner bliver henrykte over din kreativitet.

Hvis I er flere, der skal til karneval sammen, kan I overveje at investere i mere end ét dværgkostume for dermed at blive til en morsom og samlet enhed, der bliver båret af dværge igennem karnevallet.

Sørg for at vælge en dværg hver, således at folk kan genkende Jer og jeres dværge fra hinanden.

 

Bliv båret af den søde Julemand

carry me julemands kostumeEt af de mest populære udgaver af et carry me kostume må klart være af julemandskostumet. Der findes mange forskellige udgaver af et ride on kostume med den søde julemand, som den ”bærende” del af udklædningen.

Denne type udklædning vil være perfekt til at gøre de årlige julefrokoster lidt sjovere, men kan også bruges hele året rundt.

For eksempel ville det være hylende morsomt, hvis du troppede op i dette kostume til eksempelvis sidste skoledag. Vi kan godt allerede nu garantere for, at du bliver skolens blikfang med et sådan kostume!

 

Her kan du bruge dit carry me kostume

piggyback kostumeDer findes et hav af oplagte muligheder til at have et sjovt carry me kostume på.

Vi nævnte tidligere i artiklen, at man eksempelvis kan have et sådan kostume på til julefrokosten, karnevallet eller endda til sidste skoledag. Det hele kommer an på, hvilken udklædning du vælger.

Der er nemlig mange at vælge imellem, og du kan endda også overveje, om du vil blive båret af eksempelvis en banan eller en anden frugt.

Carry me banan kostume er blevet ganske populært de senere år, og har du dermed lyst til at blive festens midtpunkt, så er dette den helt rette udklædning for dig.

Du finder langt de fleste ride on kostumer ved at klikke på knappen herunder, hvor du kan se det store udvalg af carry me kostumer. God jagt efter dit nye kostume.

Du kan også finde mere inspiration til dit næste kostume på vores forside, hvor du også finder de bedste forhandlere af kostumer.