Banan kostume

Der er næsten ikke noget sjovere end et klassisk banan kostume. Denne type udklædning er en sikker vinder hver gang, idet den er komisk i sin stil og med garanti får dine venner til at grine.

Dette kostume er et, du kan have på, hvis ikke der er et specifikt tema for den kommende udklædningsfest. Her vil et sjovt banan kostume passe perfekt ind, idet denne udklædning vil kunne gå til enhver lejlighed.

Et banan kostume er også for dig, der ikke tager dig selv for højtidligt, men som godt tør lave grin med sig selv og omverdenen i ny og næ.

Lyder dette som dig? Så vil et sjovt banankostume være det perfekte valg for dig. Herunder vil du kunne se alle dine muligheder, når det kommer til denne udklædning.

Den sjove superhelt – Bananawoman!

BananawomanDer er kommet en helt ny superhelt i byen – Bananawoman!

Denne superhelt er både komisk men også dødseriøs. Her er der ikke plads til ulovligheder, ellers kommer selveste Bananawoman efter dig.

Med en sådan udklædning vil du med garanti tilegne dig en masse respekt blandt dine venner og frygt blandt dine fjender.

Er du derfor træt af de klassiske superhelte, og synes de blevet kedelige at snakke om, så er denne udklædning præcis, det du leder efter.

Til butik

 

Sjove banan kostumer til børn

Sjove banan kostumer til børnBanan kostumer er nok en af de fedeste udklædninger til børn. Som oftest er det den klassiske og sjove banan heldragt, der er målrettet børn.

Det er da også denne, der vinder størst popularitet af de mange forskellige versioner af en banan udklædning.

En banan heldragt er nem at have på en hel dag, hvis dit barn for eksempel skal til en fastelavnsfest, og kan bruges af alle aldre såvel som piger og drenge.

Vi er sikre på, at både du og dit barn vil få en masse sjov og glæde ud af denne udklædning!

Til butik

 

Bananer i pyjamas

Bananer i pyjamasDe klassiske Bananer i pyjamas kender vi alle sammen til. De to skøre bananer, der bor sammen med deres mange venner, og som tit laver sjov og ballade, har fyldt vores barndom med en masse latter og inspiration til narrestreger.

Et Bananer i pyjamas kostume er intet mindre end ideelt, hvis du mangler et godt og genkendeligt kostume til den næste store kostumebegivenhed.

Ingen B1 uden B2 – til dette kostume anbefaler vi, at du og din bedste ven hver især klæder sig ud som enten B1 eller B2, således at kostume-duoen bliver fuldendt.

Ingen vil være i tvivl om, hvem I er klædt ud som, og det vil med garanti bringe en masse smil og glæde frem.

Til butik

 

Banan kostume til voksne

banankostume voksneBanan kostume til voksne er en hel kategori for sig, når man er på udkig efter den perfekte udklædning.

Til voksne finder du både banan heldragter, carry me banan kostume og sågar et flot banan bælte til dig, der elsker den fede og afslappede hawaii stemning med hula skørt og blomster krans.

Heldragten er nok den mest ikoniske version af det populære banankostume, og som nævnt tidligere, så fungerer denne udklædning også perfekt til børn.

En anden type udklædning, der på det seneste er vundet frem i kostumeverdenen, er carry me kostume. Her kan du få et hylende morsomt carry me kostume, hvor du bliver båret af en banan.

Sidst men ikke mindst finder du også det klassiske banan bælte til voksne, der som sagt vil passe perfekt til dit hawaii kostume.

Til butik

 

Gør din udklædning troværdig!

Hvis du har besluttet dig for at investere i et sjovt banankostume, der tager sig ud som eksempelvis en heldragt, så er det ekstra vigtigt, at du gør dit kostume troværdigt.

En banan heldragt vil nemlig ikke kunne dække dine ben eller arme, og disse må derfor dækkes af dit tøj, du har på indenunder. Her er der mange, der vælger at tage helt sort tøj på indenunder, således at det er bananens gule farve, der får lov at skinne igennem. Andre vælger at gå all in på netop den gule farve og klæder sig derfor i gul fra top til tå.

Uanset hvad, er det vigtigt, at du gør det så troværdigt som muligt og er konsekvent med, hvad tøj og farve du har på indenunder dit kostume. Således er du sikker på, at du bliver blikfanget iblandt dine udklædte venner!

Se hele udvalget