Udklædningsfester har fået et comeback af dimensioner. Temaerne er mange, men en sikker vinder hver evig eneste gang, er superheltetemaet. Med tema følger naturligvis udklædning og det er i dit held, at der findes alverdens superhelte kostumer på markedet. Om det er superheltefest på arbejdspladsen eller til en gymnasiefest, er sådan set ligegyldigt. Der findes et superhelte kostume til enhver form for fest. Det kunne eksempel være dit sidste skoledagskostume

En stigende tendens i de senere år, er superhelte kostumer til kvinder. Med tilbagevendende og rollemodelsværdige karakterer, har kvinderne en bred vifte af muligheder, når det kommer til superhelte kostumer. Et glimrende eksempel, er Catwoman kostumet til kvinder.

Generelt er der i dag et utal af muligheder på onlinemarkedet, når det kommer til valg af superhelte kostumer til voksne. Omvendt har superhelte kostumerne altid været et hit blandt børn – ikke blot barnlige sjæle – og det afspejler sig også klart i det brede sortiment af superhelte kostumer til børn.

Så hvis du allerede har fået invitationen til festen, hvad venter du så på? Find det perfekte superhelte kostume til din fest og vær klar til at demonstrere dine superkræfter for venner og familie!

Top-5 over superhelte kostumer

Føler du, at du leder i blinde? Tag det bare roligt. Vi har sammensat en top-5 liste over de mest hippe superhelte kostumer til din fest. Tag et kig nedenfor og find inspiration til hvordan dit kostume skal se ud.

Superman

Superman superhelt kostumeIs it a bird? Is it a plane? No, it’s Superman! Hvem ville ikke være Superman for en dag? Med et af de mange supermand kostumer på onlinemarkedet, foreligger muligheden dig nemmere end nogensinde før. Find dit indre barn frem og træk i et Superman kostume for en aften og nyd al den opmærksom, som medfølger. Og hvis anledningen endelig byder sig, så hvorfor ikke trække i et kostume, som mange mener, er indbegrebet af superhelte kostumer. En ting er i hvert fald sikkert, med et supermand kostume siddende på kroppen, er festen allerede i gang. Sæt din maskulinitet fast i sten eller pryd festlokalet med et kvindeligt supermand kostume – så skal aftenen nok udfolde sig festligt. Ydermere findes supermand kostumet naturligvis også til børn og vil med sikkerhed være en succes til fastelavn eller lignende. Lad os dog endeligt håbe, at du ikke kommer i nærheden af noget kryptonit, i din færden i kostumet.

 

Catwoman

Catwoman kostumeEr du, som kvinde, faret vild blandt de mange superhelte kostumer? Så lad os hjælpe dig tilbage på rette spor med et af de hotteste superhelte kostumer til kvinder lige nu: Catwoman kostumet. Med Halle Berry som frontløber for superhelten i filmen, er det bestemt et superhelte kostume til kvinder, som aldrig stilner af med tiden. Den modige (og måske lidt halvtossede) mand, kan naturligvis også prøve kræfter med kostumet, hvilket med sikkerhed ville dreje hoveder til ethvert arrangement.

 

Batman

BatmanNår der tales om superhelte og superhelte kostumer, ville det være en forbrydelse, ikke at nævne Batman. Den kappeklædte superhelt har igennem sine mange år på filmlærredet fået en inkarneret fanskarre, der virkeligt dyrker superhelten. Hvis du er en af dem, eller blot kunne tænke dig, at flyve rundt i kostumet med din Robin, så kig nærmere her. Batman kostumet egner sig perfekt til alle slags arrangementer, der involverer udklædning. Det kan være et barn, der har et arrangement på skolen, lige såvel som det kan være en superhelte kostume fest på arbejdspladsen. Mulighederne er mange. En god gimmick, som aldrig bliver gammel, er at køre det klassiske Batman kostume med en partner eller ven, som kører Jokeren kostumet.

 

Spiderman

spiderman kostumePeter Parker, nok bedre kendt som Spiderman, er kendt for at svinge sig igennem det urbanske bybillede og bekæmpe kriminalitet. Det lyder egentlig fascinerende, gør det ikke? Få smag på, hvordan livet som Spiderman er, ved at trække i et Spiderman kostume. Spiderman kostumet har og vil altid være en sikker vinder, som et af de mange forskellige superhelte kostumer til børn. Der er absolut ingen der stopper dig, hvis du har mod på at træde ind i Spidermans univers, da superhelte kostumet både findes til børn, mænd og kvinder. Det bedste ved det hele er, at du ikke behøves at blive bidt af en radioaktiv edderkop!

 

Captain America

superhelte kostume - Captain americaSom en af tidens varmeste superheltefortællinger, er Captain America kostumet et sikkert valg til temafesten. Med sine ekstremt maskuline træk, findes superhelte kostumet til både børn og mænd med utrolige detaljer. Netop dette superhelte kostume, sikrer dig de ekstra mavemuskler, så alt hvad du skal gøre, er at nyde din dag eller aften – hvad end anledningen er. Med den fornyelige filmatisering af Avengers-serien, må det siges, at Captain America nok engang er perfekt som superhelte kostume til mænd.

 

Superhelte kostumer til voksne kvinder & mænd

Med internettet og vores guide, er det nemmere end nogensinde før at finde dit perfekte superhelte kostume til voksne. Hvem siger, at man som voksen, ikke kan have en barnlig sjæl? I vores forskellige kategorier, finder du forskellige superhelte kostumer til voksne, både kvinder og mænd, som uden tvivl vil matche dine kriterier.

Superhelte kostumer til børn

Superhelte kostumer og børn går hånd i hånd. De fleste børn, har på et tidspunkt i deres liv haft en superhelt som rollemodel. Derfor er det oplagt at benytte en festlig lejlighed til at udklæde sig i et af de mange superhelte kostumer til børn, der findes på onlinemarkedet. Lad dit barn få en oplevelse for livet i et af de mange forskellige superhelte kostumer.

Køb det billigt online

Når du har mulighed for det, hvorfor så ikke spare dig selv en tur ned i en fysisk butik i en allerede travl hverdag? Du kan nemt og hurtigt købe kostumer online og sortimentet er i mange tilfælde både bredere og mere interessant, end i de fysiske butikker. Med lidt research, kan du på ingen tid finde et fantastisk tilbud på et superhelte kostume online.