Et mexicansk kostume er intet mindre end en sand klassiker, når det kommer til kostumemarkedet. Her kender alle til de essentielle dele af et sådan kostume som eksempelvis en farvestrålende poncho til mændene, en mexicansk kjole til kvinderne og ikke mindst en stor hat.

Planlægger du og dine venner at holde en mexicansk temafest, så glem endelig ikke den mexicanske mad og drikke, og skru gerne helt op for både farver og musik – så kan det ikke gå helt galt!

Der findes mange forskellige variationer af det famøse mexicaner kostume. Der findes både mexicaner tøj til kvinder, til mænd og endda også til børn.

Et mexicaner kostume kan bruges til enhver lejlighed, der byder på flotte udklædninger. Er du derfor på jagt efter den helt rette udklædning, så garanterer vi en masse god inspiration her fra siden.

Traditionel farvestrålende poncho

Traditionel farvestrålende ponchoKlæder man sig ud i et mexicaner kostume, er det selvsagt, at man skal have en farvestrålende poncho på.

Denne poncho må siges at være den mest ikoniske beklædningsgenstand, næst efter mexicaner hatten, når man tænker på Mexico. Denne udklædning fungerer både til mænd og kvinder men også til børn.

Der findes ponchoer i alle afskygninger, og du kan derfor nemt finde frem til den helt rette variant fra det store sortiment. Ved nogle udklædninger, hvor ponchoen indgår, kan du være heldig, at der også vil være et flot bælte og måske en stor mexicaner hat med i pakken.

 

Iøjnefaldende mexicansk kjole

Iøjnefaldende mexicansk kjoleMexicaner tøj er generelt mere farvestrålende end andre former for udklædninger, og her er den mexicanske kjole ingen undtagelse.

Vil du klæde dig ud som en rigtig mexicansk señorita til dettes års karneval eller sidste skoledag, så vil en iøjnefaldende mexicansk kjole være vejen frem.

Kjolerne kan fås i mange forskellige varianter, nogle med et tequila bælte og andre med frynser. Det er helt op til dig, hvilken kjole du bedst kunne tænke dig. Uanset hvad, vil du være klædt i flotte farver fra top til tå.

 

Tequila kostume

Tequila kostumeIngen mexicaner fest uden tequila! Den traditionelle mexicanske sprut hører sig til, når den står på Mexico tema. Derfor er et tequila kostume ganske enkelt ideel til en rigtig mexicaner fest.

Et tequila kostume kan tage sig ud på mange forskellige måder, men i denne artikel sætter vi fokus på to forskellige. Den første vil tage sig ud som en traditionel udklædning med flotte farver og et bælte med plads til shot glas og ikke mindst et par tequila flasker. Man vil ikke på noget tidspunkt være i tvivl om, hvilket tema denne type udklædning tilhører, når der som altid, på et mexicansk kostume, er farver fra top til tå.

Tilføj en flot mexicaner hat, og dit kostume er hjemme!

Et andet populært tequila kostume er den type, der tager sig ud som en stor tequilaflaske. Denne udklædning vil få dig til at ligne en omvandrende tequilaflaske, og vil med garanti bringe en masse grin og glæde frem i de andre udklædte gæster.

 

Mexicaner tøj – også for børn!

Mexicaner tøj for børnMexicaner tøj er ikke kun for mænd og kvinder, nej det er i høj grad også henvendt til børn. Her finder du typisk en masse søde og flotte ponchoer i alle regnbuens farver.

Tilføj da et flot skæg og en hat, og dit barn vil automatisk ligne en rigtig mexicaner.

Når det kommer til pigerne, så er der, udover den førnævnte poncho, også rig mulighed for at iklæde sig en flot og farvestrålende kjole enten med et flot bælte eller måske nogle fine frynser.

 

Glem ikke det mexicanske tilbehør!

Når man shopper efter flot mexicaner tøj til sin fest med Mexico tema, må man aldrig gå ned på tilbehøret. Det er som regel i tilbehøret, at hele udklædningen får lov til at blive fuldendt.

Ved nogle udklædninger får du for eksempel ikke de populære og ikoniske mexicanske hatte med i pakken. Dette er uhyre vigtigt, at du får med til dit kostume, således at ingen er i tvivl om, at du er en sand mexicaner.

Udover de ikoniske mexicanske hatte, så vil du som regel også have muligheden for at købe et tequila bælte, legetøjspistoler, maracas og overskæg med. Dette tilbehør vil med garanti få dig til at ligne en rigtig mexicaner macho mand eller señorita.

Et mexicansk kostume til alle lejligheder

Man kan aldrig gå galt i byen med et flot mexicaner kostume. Uanset om den næste store udklædningsbegivenhed byder på en sjov mexicaner fest, eller om det snart er tid til dette års store karneval, så vil en flot mexicansk poncho eller kjole være intet mindre en perfekt til lejligheden. Denne type kostume er nemlig så farvestrålende, at det vil få smilet frem i enhver.

Du finder de mange forskellige mexicanske udklædninger på nettet i det store kostume sortiment, som de online butikker besidder. Her vil du også ofte blive præsenteret for en masse gode tilbud, der giver dig muligheden for at investere i dit kostume, uden at det skal koste dig en formue.