Den velkendte sang fra tegneserien Bananer i pyjamas er vi mange, der kan synge med på, når vi hører den.

Denne australske tegneserie for børn havde dens spæde start tilbage i start 90’erne og har siden da prydet børnefamiliernes tv-skærme verden over.

Inspirationen til Bananer i pyjamas kommer fra en britisk børnesang af samme navn fra 60’erne. 30 år efter blev denne sang dermed brugt som plot til den populære tegneserie for børn.

 

Bananer i pyjamas – populariteten fortsætter

Den australske tegneserie tog voldsomt fart fra de tidlige 90’ere og er siden da gået hen og blevet en favorit blandt børn verden over.

Bananerne, der ynder at have deres pyjamas på til enhver lejlighed, er sjove og fulde af gode idéer og ballade. De bor på vejen med navn ”Cuddles Avenue” som kan oversættes til dansk som ”Kramme-vejen”.

Her bor bananerne med deres teddybjørns-venner og den lille rotte. Til dagligt laver de en masse skæg og ballade, men sørger på samme tid for, at der er orden på vejen og på den nærliggende strand.

Bananerne er klodsede, skægge og godmodige. Har man et Bananer i pyjamas kostume på, kan man være sikker på at få en hel masse sjov ud af dette.

Sjovt Bananer i pyjamas kostume

Bananer i pyjamas kostume voksne er en hyppigt besøgt kategori, når det kommer til sjove og ikoniske kostumer. Typisk tager et sådant kostume sig ud som en heldragt med en påsyet pyjamas dragt i de velkendte blå og hvide striber.

Her vil der ikke være nogen som helst tvivl om, hvem du prøver at forestille. Da der jo er to bananer i pyjamas, vil du som oftest selv få lov til at vælge imellem at være B1 eller B2.

Kostumerne er naturligvis identiske med undtagelse af kravens mærke med de to ’navne’. Dette er sådan, de to bananer tager sig ud i den populære tegneserie, og kostumet vil derfor naturligvis efterligne dette på bedste vis.

Vis omverdenen, at du altid er ude på skæg og ballade med dette sjove kostume!


Youtube video af Temashop.dk

Det perfekte kostume til sidste skoledag

Et banankostume med pyjamas dragt er intet mindre end perfekt som sidste skoledag kostume, der kræver fede og sjove kostumer. Er du og din ven klar på at skille Jer ud med et sjovt og ikonisk kostume, så er Bananer i pyjamas ideelt til netop dette formål.

Sørg for at aftale indbyrdes, hvem der skal være B1 og B2, så folk kan genkende Jer fra hinanden. I bliver med garanti det sjoveste makkerpar i skolegården, når sidste skoledag skydes i gang.

Dette kostume egner sig dog ikke kun til sidste skoledag men i særdeleshed også til andre store begivenheder, som for eksempel karneval eller deciderede kostumefester. Her er det essentielt, at man har et fedt kostume, der er letgenkendeligt, og som er komfortabelt at have på en hel dag eller aften.

Da et traditionelt Bananer i pyjamas kostume tager sig ud som en heldragt, vil et sådant kostume være perfekt til de mange årlige kostumebegivenheder.

 

Video: Gammel afsnit med Bananer I Pyjamas

Kan du huske Bananer I Pyjamas? Ellers kan du herunder genopfriske hukommelsen med et kort afsnit. Videoen herunder er lige under 5 minutter som cirka er gennemsnits varigheden af alle afsnit. Vi anbefaler at Du / I lige ser et par afsnit af de skønne Bananer I Pyjamas, så i bedre kan spille rollerne som B1 og B2.


Youtube video af Carl White

Shop dit kostume på nettet

Hvis du er på udkig efter et sjovt Bananer i pyjamas kostume, så finder du det hos Temashop. Klik på knappen herunder og læs mere eller køb det fede kostume.

Du kan læse mere om størrelserne hos Webshoppen.dk, så du kan være sikker på at kostumet passer dig.

Vil du derimod gerne se andre banan kostumer? Så har vi her netop et indlæg om sjove banan kostumer.

Mangler du tilbehør til dit kostume, vil det også være muligt at finde dette. Her vil du opleve et kæmpe sortiment af tilbehør til hvert enkelt kostume. Sørger du for at købe det helt rigtige tilbehør med til dit kostume, vil der være større chance for, at folk genkender dit kostume med det samme.