Står du over for en kommende julefrokost med drengene eller veninderne? Nærmer den årlige firma- eller sommerfest på arbejdet sig med hastige skridt? Er du blevet inviteret til polterabend? Eller banker fastelavnsfesten på døren?

Uanset hvilken form for temafest eller festlig begivenhed, du har i sigte, er det på tide at undersøge markedet for frække kostumer til kvinder og mænd, som kan spice festen op og sætte gang i den gode og lumre stemning.

Mangler du inspiration? I så fald er du landet det helt rette sted.

Vi har samlet et bredt udvalg af de absolut bedste bud på frække kostumer til enhver lejlighed, så du bogstaveligt talt kan blive klædt godt og grundigt på til selv at finde og vælge det ultimative kostume – vel at mærke det helt frække af slagsen.

God fornøjelse!

Top-10 over de frækkeste kostumer online

Der findes et væld af forskellige frække kostumer til voksne og unge på markedet, men spørgsmålet er, hvilke der er de bedste og allermest frække. Men bare rolig – vi giver dig svaret. Nedenfor har vi oplistet en kvalificeret top-10 over de absolut mest populære og frækkeste kostumer online. Du vil med sikkerhed kunne finde et kostume, der matcher netop dine behov, smagspræferencer og frække tilbøjeligheder.

Læs med og få selv syn for de lækre sager – vi kan på alle måder garantere dig, at det bliver rigtig hot.

Frække nissepigekostumer

Frække nissepigekostumerHo, ho, ho! Vil du gerne få sat gang i det gode og lumre julemandsgrin hos det mandlige selskab til den kommende julefrokost i venneflokken eller på arbejdspladsen? I så fald bør du uden tvivl overveje at investere i et sexet og frækt nissepigekostume.

Den lille, frække og elegante sag i rødt velour med plysset, hvid pels vil med sikkerhed kunne få en hvilken som helst mand op af stolen – og måske ud på dansegulvet. Med lange, hvide knæstrømper og en pirrende pudrekvast i nissehuen er nissepigekostumet et oplagt valg, hvis du gerne vil tiltrække opmærksomhed og lange blikke til festen. Klik på knappen herunder og se vores bedste bud.

 

Fræk militærpige

Fræk militærpigeKæft, trit og retning! Alle fyre elsker en kvinde, der kan råbe højt, udvise hård attitude og få styr på tropperne til festen.

Med et frækt militærpigekostume er du i stand til at forvandle en hvilken som helst mand til din lille rekrut, der makker ret og gør nøjagtig, hvad du beder ham om. Du kan med sikkerhed få sat dig i respekt hos enhver med kostumets lækre og rå army-look, der udruster dig med den optimale ammunition til at skyde dig direkte ind i fyrenes hjerter.

Uanset om du vil kalde dig selv for general, sergent, officer eller menig, er det frække militærkostume det perfekte outfit til den sjove temafest eller som frækt kostume til sidste skoledag.

 

Sexet betjentpige

Sexet betjentpigeI lovens navn, du er anholdt – på den sexede og hotte måde! Er du til håndjern, stramtsiddende og opknappet skjorte, knippel, lak og læder? Med et sexet betjentpigekostume kan du nemt og hurtigt nedlægge de uartige fyre til festen og give dem (hånd)jern på.

Det er de færreste hankøn, der ikke bliver opstemt af lange, sorte støvler, frække netstrømper, stramt taljebælte og politihat med skinnende politiskilt.

Det autoritære kostume giver dig ret til at sætte det rapkæftede mandfolk på plads og vise, hvem der bestemmer – nemlig dig. De frække politikostumer til damer er perfekte til den sjofle ”politi og røver”-fest eller den sjove polterabend.

 

Frække stuepigekostumer

Frække stuepigekostumerBank, bank, bank – roomservice! Eller måske rettere fræk service. Er du den renlige og hygiejniske type, der elsker at levere ”beskidt” rengøringsservice i soveværelset såvel som til festen?

De fleste kender til de ikoniske og frække stuepigekostumer, der kan få enhver til at vende sig om og sende våde blikke. Det fikse og sparsomme kostume med stramt korset, snøre i taljen, strømpeholdere og god udsigt til barmen er et sikkert hit hos den mandlige del af selskabet. Forklædet sikrer dig, at du ikke bliver alt for beskidt, og du får hurtigt sat gang i de frække fantasier hos folk med det korte skørt, lækre strømpebånd og pirrende støvkost.

Den søde, franske maid er kort sagt en sikker vinder til alle festlige og frække lejligheder.

 

Nonne-babe

Nonne-babe kostumeDer er ikke noget mere frækt og dirty end en dydig, ren og uskyldig nonne, der kan få de fleste til at råbe ”ja tak og amen”! Et kostume udformet som nonne-babe er den direkte vej til de mest syndige og uartige tanker hos de mandelige deltagere til festen.

Som nonne-babe vil du kunne fremstå som artig og pæn pige indvendig, men udtrykke det stik modsatte udvendig: fræk, uartig og ugudeligt sexet.

Med lange, hvide knæstrømper, sorte og højhælede laksko, tætsiddende og sort nonnedragt og ikke mindst et guldkors i hånden, vil du kunne få omvendt selv den mest religiøse fyr til festen og få lokket ham over på den mørke, uartige side.

 

Frække skolepigekostumer

fræk skolepige kostumeHar klokken ringet ind til klassens frække time? I så fald bør du uden tvivl overveje de super hotte og frække skolepigekostumer. Det er det perfekte valg til skolefesten, hvor seksualundervisningen står på aftenens skoleskema.

Det ekstremt korte og ternede skørt, de lange knæstrømper, de farverige seler, den nedringede skjorte eller T-shirt og klassiske skolepige- eller lærerindebrille skaber tilsammen det ultimativt hotte look, der får festens små teenagedrenges hjerter til at galopere derudaf.

Med dette lækre outfit kan du roligt lege ”drengene efter pigerne” eller ”S, P eller K” – med frækt fortegn. Se vores bedste bud på kostumet lige herunder.

 

Orange fange-babe

Orange fange-babeVil du have beskidte og våde pletter på straffeattesten, eller har du været så uartig og fræk, at det nærmest ikke er tillladt – inden for lovens rammer?

Vælger du at troppe op til festen iført et kostume, der forestiller en fræk, orange fange babe kostume, vil samtlige mænd til festen uden tvivl gøre de værste forbrydelser for at blive sat bag tremmer, lås og slå – sammen med dig.

Høje lakstøvler, et orange og nedringet bodysuit samt ikke mindst lænker om hænder og fødder vil give en hvilken som helst festdeltager lyst til at lænke sig direkte sammen med dig resten af aftenen.

Den orange fange-babe er det perfekte outfit, hvis du leder efter frække halloweenkostumer eller frække kostumer til enhver sjov temafest, hvor du gerne vil udfordre lovens lange arm og de kedelige konventioner – eksempelvis til fastelavnsfesten eller sommerfesten.

 

Hot brandmand (Mænd)

Hot brandmand udklædningDet er enhver kvindes våde drøm at blive reddet ud af flammerne af en stor, mandig og fræk brandmand – og du kan indfri denne drøm hos de kvindelige deltagere til tema- eller firmafesten ved hjælp af et frækt brandmandskostume til mænd.

Sorte smækbukser med lysende reflekser og brede seler over den nøgne overkrop vil ganske sikkert få tændt en ild i kvindernes hjerter og nedre dele.

Og hvem ved – hvis de er rigtig heldige, ruller du måske din store brandslange ud senere på aften og slukker den brændende ild i dem.

 

Fræk skotte (Mænd)

frækt skotte kostumeGemmer der sig en ordentlig sækkepibe eller fløjte under din skotskternede kilt? Du og de øvrige deltagere til festen er garanteret et godt (og frækt) grin med et kostume, der forestiller en fræk, mandlig skotte.

Den ikoniske, skotske nationaldragt får en humoristisk og uartig twist, når du løfter skørtet, og en overdimensioneret stofudgave af den mandelige kønsdel kommer til syne – til skue og underholdning for hele selskabet.

Det er det oplagte kostume til festen med sjofle undertoner, hvor du gerne vil skabe opmærksomhed og være i centrum. Så giv (sække)piben en anden og sjov lyd som fræk skotte.

 

Fræk søkaptajn (Mænd)

Fræk søkaptajn (Mænd)Skib ohøj – lækker mand i uniform i sigte! Vil du gerne tiltrække opmærksomhed og lange blikke til den kommende temafest med vennerne eller på arbejdet? I så fald er det oplagte valg at klæde dig ud som fræk søkaptajn.

Alle kvinder elsker som bekendt mænd i uniform, så hvorfor ikke udnytte det i form af en hvid og lækker kaptajnuniform med guldknapper, logo og stjerner på skuldrene. En hvilken som helst kvinde til festen vil uden tvivl hoppe med ombord og lægge anker sammen med dig.

Så se at få sat sejlet og hop i det frække søkaptajnkostume, så du kan sejle dig selv direkte ind i kvindernes hjerter. Hvis du er heldig, kan du ende med at få en kvinde i hver havn til festen.

 

Frække kostumer til kvinder

Markedet boomer med gode bud på frække kostumer til voksne, og særligt kategorierne for frække kostumer til kvinder og frække kostumer til damer er blandt de mest populære og efterspurgte online. Det betyder også, at du har massevis af muligheder for at finde sjove, lækre og billige frække kostumer, hvis du som kvinde er på jagt efter kostumer med frække undertoner.

Når du søger online, kan der være stor forskel på, om du specifikt søger efter frække kostumer til kvinder, damer eller piger. Du vil få forskellige søgeresultater, der henvender sig til de enkelte aldersgrupper, hvilket du bør være bevidst om. Du kan undgå unødig spildtid ved at fokusere din søgning efter, om du ønsker frække kostumer til voksne kvinder, damer eller til det lidt yngre segment.

De store webshops, som forhandler frække kostumer til voksne såvel som unge, vil formodentlig kunne tilbyde dig frække kostumer til den brede aldersgruppe. Du kan således altid finde en model, der taler lige nøjagtig til dig, dine smagspræferencer og dine frække tanker.

Frække kostumer til mænd

Søger du på frække kostumer til mænd eller bare kostumer til mænd med frække undertoner, skal du heller ikke lede ret længe online, før du bliver mødt med det ene gode tilbud på frække kostumer efter det andet. Der findes frække mandekostumer i alle afarter til alle anledninger. Skal du arrangere polterabend? Nærmer julefrokosten eller sommerfesten på arbejdet sig med hastige skridt? Skal du finde på sjov og kinky underholdning til din vens 30-års fødselsdag? Eller vil du bare gerne spice parforholdet lidt ekstra op? I soveværelset vel at mærke.

Uanset hvad dine behov og brugsformål måtte være, tilbyder diverse webshops online et væld af gode bud på frække kostumer til voksne mænd og unge fyre. Blandt de mange muligheder for frække mandekostumer finder du eksempelvis klassikere såsom frække politikostumer, røverkostumer, kaptajnkostumer, matroskostumer, sørøverkostumer, superheltekostumer og militærkostumer for bare at nævne få. Det er sådan set bare om at springe ud i det.

Gode tilbud på frække kostumer online

De fleste elsker en sjov tema-, udklædnings- eller kostumefest. At klæde sig ud og hoppe i frække kostumer er en rigtig god måde at smide hæmningerne på, og det kan være en effektiv icebreaker ved en hvilken som helst festlig lejlighed – særligt hvis deltagerne ikke kender hinanden. Men det kan hurtigt gå hen og blive en dyr (fræk) fornøjelse, hvis man skal finde et nyt kostume til hver temafest.

Heldigvis udgør nettet i dag nærmest et overflødighedshorn af gode tilbud på frække kostumer. Der eksisterer et væld af forskellige online forhandlere, der tilbyder frække kostumer billigt, og den skarpe konkurrence på feltet gør, at priserne ofte presses helt i bund. Du kan derfor være heldig at opsnuse meget billige frække kostumer og yderst favorable tilbud på frække kostumer, som du nærmest ikke kan tillade dig at takke nej til.

Det kan altid anbefales at gøre sit researchmæssige forarbejde, inden man foretager det endelige køb, da der kan være betydelige penge at spare fra den ene webshop til den anden. Der findes en række sammenligningssider online, du med fordel kan anvende til at sammenholde en række af markedets tilbud ved specifikke søgninger – eksempelvis frække kostumer til voksne, mænd eller kvinder. På den måde kan du hurtigt indsnævre (søge)feltet til de absolut bedste tilbud på frække kostumer på markedet.

Kort sagt: Det behøver ikke at koste dig hele opsparingen at investere i frække kostumer til kvinder og mænd. Og hvis du passer lidt på dine frække kostumer, vil du i øvrigt kunne genbruge dem i mange sammenhænge fremover – gang på gang.

Også frække kostumer i plus size

Når man hører ordet ”frække kostumer”, tænker de fleste nok i første omgang på den lille, stramme og fikse sag, der sidder smurt på kroppen og kun passer til små kvinder og piger i størrelse small eller ekstra small. Men sådan er realiteten heldigvis ikke skruet sammen. Faktum er, at der online findes meget andet end frække kostumer i XS. Du kan nemlig også finde frække kostumer til voksne i store størrelser – ja for ikke at sige alle størrelser.

Søger du på ”frække kostumer til kvinder XL”, ”plus size frække kostumer”, ”frække kostumer til voksne store størrelser”, får du straks utallige søgeresultater med rigtig gode bud. Og selvom der er lidt mere meterstof, koster disse modeller altså ikke mere af den grund. Du kan derfor roligt investere i frække kostumer i plus size, uden det skal koste dig ekstra.

Glæd kæresten med et frækt kostume

Synes du at der trænger til at ske noget i dig og din partners forhold? Måske er det hele blevet for ens formet og kedeligt? Et frækt kostume kunne måske være løsningen på problemet.

Der er mange mulige anledninger, hvor det kunne give mening at overraske kæresten med et sexet kostume. Det kunne fx være til valentinsdag, hvor man ofte giver en valentinsdag gave til kæresten, men du kunne også vælge at give din kæreste en noget anderledes overraskelse ved at iføre dig et frækt skolepige eller stuepige kostume.

Køb frække kostumer online

Afslutningsvis vil vi komme med en lille opfordring: Køb dine frække kostumer online! Hvorfor? Jo, det skal vi sige dig.

Ved at købe dine frække kostumer online, opnår du en række fordele:

  • Ofte rigtig favorable tilbud, der er yderst konkurrencedygtige i forhold til tilsvarende frække kostumer, du kan købe i butikkerne.
  • Nem og hurtig søgeproces, hvor du på kort tid kan finde frem til det perfekte kostume.
  • Et hurtigt og overskueligt overblik over muligheder og tilbud, så du kan sammenligne priser og få frække kostumer så billigt som muligt.
  • Bestilling og køb direkte hjemme fra sofaen, så du ikke skal bruge tid på at shoppe rundt i butikker.

Mange webshops giver dig desuden ofte gratis fragt ved bestilling af varer over et bestemt beløb, hvilket er værd at have in mente. Det kan således være en fordel ikke bare at bestille ét, men flere frække kostumer efter behov, da der kan være gode penge at spare.

Vi håber, at du med ovenstående indlæg er blevet lidt klogere på markedet for frække kostumer til kvinder og mænd – eller bogstaveligt talt er blevet klædt godt på til dit kommende køb.

Held og lykke med jagten – og god fest!