Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er på tide at finde sin bedste julekjole eller mest festlige julemandskostume frem.

Hvert år er der altid rig mulighed for at klæde sig ud i festligt juletøj, og i år er bestemt ingen undtagelse. Du kan have en flot julekjole på til de mange julefrokoster, som et sjovt indslag. Du kan også have en kjole med julemotiv på til de anledninger, der byder på hyggelig julefest med vennerne, juleaften med familien eller noget helt tredje.

Top 10 julekjoler

Som nævnt før, så er der et væld af forskellige events og sjove sammenkomster, hvor du kan have en flot kjole med julemotiv på. Vi har herunder samlet hele 10 gode bud på julekjoler, som vi her på siden mener, vil fange din interesse, og som kan gå til et væld af forskellige sammenhænge.

Julepige kjole

fræk julekjole

Vi starter vores Top 10 ud med den helt klassiske julekjole, der emmer af jul, og som med garanti vil falde i manges smag. Den klassiske julepige kjole er enkel i sin stil og er beregnet til de sjove og festlige begivenheder i juletiden.

En julepige kjole vil med garanti sætte festen i gang, uanset om du befinder dig til en julefrokost eller er til et vaskeægte nissebal.

 

Miss Santa plussize

miss santa plus sizeHer på siden mener vi, at der skal være en fantastisk kjole med julemotiv til alle størrelser og former.

Derfor har vi inddraget en plusszie kjolemodel med i vores Top 10, idet en sådan kjole formår at bringe al den gode julestemning sammen til en flot kjole med julemotiv, der henvender sig til kurvede kvinder.

 

Smuk julepige kjole

Smuk julepige kjole

Den smukke julepige kjole er for alle dem, der ønsker at gøre noget særligt ud af dem selv til julens mange fester eller måske endda til karneval eller sidste skoledag?

Denne type julepige kjole adskiller sig ved at være rig på flotte detaljer og lader alle vide, at du er julemandens hjælper i år.

 

Klassisk nissepige kjole

klassisk nissepige kostume

Hvis ikke du er så meget til de ny-moderne julekjoler med tilbehør, der hører de nyere generationer af den klassiske julepige til, så kan vi garantere dig, at vi her har inkluderet den perfekte julekjole til dig.

En klassiske nissepige kjole vil nemlig tage sig ud som de “oprindelige” nissepiger med forklæde og lange ærmer. Denne type julekjole vil tage dig tilbage i tiden uden at gå på kompromis med det søde nissepige-look.

 

Rudolf julekjole

rudolf kjolen

Julekjoler er ikke altid et flot kostume, der får dig til at ligne en vaskeægte julepige. Nej, denne julekjole med Rudolf motiv læner sig mere op ad klassisk festtøj med et twist.

Denne kjole med julemotiv er for dig, der gerne vil skille dig ud fra mængden til julefrokosten, uden at du føler dig klædt ud.

 

Frk. julebudding kostume

Frk. julebudding kostume

Ikke alle julekjoler skal ligne, at du er julemandens hjælper. En Frk. Julebudding kjole vil være et kostume, som mange vil kunne genkende med det samme.

Dette kostume vil med garanti få det sødeste frem i dig til julefrokosten eller karnevalet, og gæsterne vil ikke være i tvivl om, at du hører den søde juletid til.

 

Juletræskjolen

Juletræskjolen

Der findes som sagt julekjoler til enhver lejlighed. Har du mod på at tage en kjole på, der med sikkerhed vil sprede glæde og humor? Så er en juletræskjole en helt sikker vinder.

Med denne kjole vil der ikke herske nogen som helst tvivl om, at du er et smukt udsmykket juletræ.

 

Sød alf kjole til jul

den korte alfe julekjole

Julemandens søde hjælper tager sig som ofte ud som en sød nissepige eller alf. I dette tilfælde har vi inkluderet den søde alf, idet denne kjole med sikkerhed vil falde i manges smag.

Med en sådan kjole vil du ligne en sød alf fra top til tå i de helt rigtige julefarver.

 

 

Flot børnekostume julekjole 7-9 år

julepige til de småSelvfølgelig skal de mindre medlemmer af familien også stråle til jul med en flot julekjole. En sådan kjole vil være fantastisk til de små nissepiger i familien, der også ønsker at være en del af julemandens hjælpende team.

Sørg derfor for, at alle medlemmerne i familien har det helt rette kostume på og klar til at jule godt igennem!

Baby julekjole

sød børne julekjole

Er der fornyligt kommet en lille ny tilføjelse til familien, så er der intet andet for end at tage et kig på en sød baby julekjole. En sådan julekjole vil være intet mindre end bedårende på den lille nye og vil tilmed sprede en masse glæde og julestemning.

Julekjoler i babystørrelse er ganske populære og er med til at gøre julemånederne lidt sjovere.

Kostumet fås i størrelse til 6-12 måneder.

 

Find flotte julekjoler med motiv

I det ovenstående har vi samlet de 10 bedste kjoler med julemotiv, der vil passe ind i enhver smag. I vores Top 10 vil du også kunne finde en masse forskellige typer af julekjoler, der vil kunne gå til mange forskellige anledninger, om dette så er julefrokosten, julefesten eller måske sidste skoledag.

Med vores Top 10 har du forhåbentligt fået en masse god inspiration til at gå ud og finde din helt egen julekjole, der passer til lige netop den anledning, som du har i tankerne.

Ovenstående Top 10 skal kun ses som inspiration, og du kan selv være med til at indlede en fokuseret søgning på netop de julekjoler, der falder i din smag.

Køb din kjole online

På nettet vil du også opleve, at der tit og ofte er gode tilbud og mange rabatter på kostumer såvel som julekjoler. Dette gør, at du ikke behøver at give en formue for dette års kjole med julemotiv, men i stedet kan vælge et par stykker til de mange årlige julefester.

Vi vil herfra ønske dig rigtig god julekjole-shopping!