Dyrekostumer er sjove for børnene – men også voksne med en barnlig sjæl. Hvis du står og skal til et arrangement, hvor udklædning er på dagsordenen, så er dyrekostumet perfekt.

Online finder du både dyrekostumer til voksne og børn. Ovenikøbet er kostumerne billige og af høj kvalitet! Om du er til unicorn- eller krokodillekostumer, findes der noget til dig!

Vores top-10 sjoveste dyrekostumer

I og med der findes utallige forskellige dyr, findes der også et væld af forskellige dyreudklædninger online. Derfor kan man hurtig miste overblikket, men herunder finder du en top-10 over de sjoveste dyrekostumer, som du alle kan finde online!

Lad dig inspirere og sæt jagten i gang på din perfekte udklædning!

Pingvin kostume

pingvin kostumeDe fleste kan blive enige om, at pingvinerne er nogle søde og sjove væsener. Med dette heldragts dyrekostume kan du for en dag glide afsted over isen og sprede smil omkring dig.

Kostumet må kategoriseres som værende af den sjovere kaliber og er derfor ideelt til personen, som har selvironien intakt.

Hvad venter du på? Træk i en sjov pingvinudklædning og lad Sydpolen være din hjemmebane!

 

Abe

sjovt abe dyrekostumeIfølge mange prominente forskere kan menneskets oprindelse føres tilbage til aberne. Så hvis du er klar på at hoppe ind i tidsmaskinen og rejse tilbage til mere primitive tider, så er dette heldragts kostume dit perfekte valg.

Udover kostumets sjove udtryk kan du drage fordel af, at du har en valid grund til at opføre dig bare lidt mere uforudsigelig og sjovt!

Træk i dette kostume og hold en vaskeægte abefest!

 

Kænguru

sødt kænguru kostumeKænguruen er et fremmed syn for de fleste og der er god grund til at folk verden over rejser til Australien for at se det usædvanlige dyr med egne øjne.

Dette kostume er sjovt til både børn, mænd og kvinder – alt det kræver, er en barnlig sjæl. I hvert fald skal du have finpudset dine mest imponerende kænguruhop inden du trækker i denne dyreudklædning.

Fyld kængurupungen op og hop afsted med fuld fart i dette sjove dyrekostume!

 

Krokodille

krokodille kostumeKrokodillen er et farligt dyr at krydse sine veje med. Med denne dyreudklædning får du en lidt sjovere fortolkning på et ellers dødsensfarlig dyr.

Kostumet egner sig til alle og enhver – men man skal være klar over, at man iklæder sig et dyrekostume, som de fleste er bange for!

Så hvis du er klar på at klæde dig ud som et dyr, som giver de fleste kuldegysninger, skal du hoppe i denne sjove dyredragt!

 

Kokostume

KokostumeHvis du vil have en dyreudklædning, som er sjovt helt ind til benet, er denne dyredragt det helt perfekte valg. Hvad der kan siges om kostumet, er at det i sin essens, ser virkeligt sjovt ud.

Koen er et dyr, som alle på sin vis kan relatere til. At gå og dase og spise hele dagen – sådan nogle dage har alle nok ind imellem.

Yderligere besidder koen en pragtig yver, som med sikkerhed vil sprede grin omkring dig. Det er et sjovt dyrekostume til voksne, som ikke er for selvhøjtidelige!

Så hvad venter du på? Muuuuh afsted til festen og hav det sjovt med dine bedste venner!

 

Kanin

kanin jumpsuitKaninen er et sødt og blødt dyr. Hvis du kan identificere dig med bare én af disse to kvaliteter, er dette dyrekostume noget for dig.

Med dette heldragts dyrekostume får du også et kostume der er meget praktisk. Det kan bruges som en sjov udklædning til sidste skoledag. Det kan bruges som festudklædning til temafesten eller karnevalet. Og selvom det ikke just er en hare, kan kostumet nok også bruges i påsketiden til påskefrokosten eller chokoladeægsjagten.

Hvis du vil have fingrene i en dyreudklædning, som kan lidt af hvert, er dette kostume et fantastisk valg for dig!

 

Elefant

sødt elefant heldragts kostumeElefanten er et prægtigt dyr. Føler du dig også til tider lidt prægtig? Hvorfor så ikke trække i dette dyrekostume? Der er en grund til at en af de mest prestigefyldte ordener i vores land er opkaldt efter netop elefanten!

Så hvis du både føler dig lidt speciel, lidt ekstravagant og måske endda lidt royal er elefanten dit nye spirit animal. Heldigvis for dig kan du købe dette billige kostume online og føle dig ligeså speciel som elefanten!

 

Frode Får

Frode FårKan du også godt lide at lave lidt narrestreger i ny og næ? Så minder du måske lidt om Frode Får.

I dette dyrekostume får du høj kvalitet både funktionsmæssigt og udseendemæssigt. Frode Får er kendt fra tegnefilm og de fleste børn har nok set ham på TV. I tegnefilmen er Frode Får det sjove og friske får, som ikke er bleg for at lave lidt uskyldig ballade.

Hvis du kan relatere til det, må denne dyreudklædning siges at være ideel til dig!

 

Oppustelig giraf børn

Oppustelig giraf børnHvis du har et barn, som skal afsted til en temafest på skolen eller i børnehaven, finder du her et sjovt og lidt spøjst kostume.

Dette dyrekostume driller hjernen lidt i form af de ekstra oppustelige ben, som ligner barnets ben – og det er netop dét, som gør kostumet så sjovt.

Hvilket barn drømmer ikke om at komme ridende i fuld fart bagpå en giraf?

 

Oppustelig panda kostume

oppusteligt panda kostumeDette er endnu et sjovt og sødt bud på et dyrekostume til børn. Et godt kostume til temafesten er ofte opskriften på en god dag for børn.

Pandaen er det søde og lidt klumsede dyr i dyreriget, som er elsket af de fleste.

Hvis du vil give dit barn de bedste forudsætninger for en sjov og mindeværdig dag, så få fingrene i dette sjove kostume i dag!

 

Dyrekostumer til alle

Som listen ovenfor indikerer, findes der dyrekostumer til alle og enhver online. Man finder alt fra dyrekostumer til voksne til dyredragter til børn.

Derfor bliver dit største problem ikke at finde din perfekte dyreudklædning, men nærmere at kun købe ét!

  • Til kvinder

Da dyreudklædninger ikke er kønsspecificerede, er alle de ovennævnte udklædninger i princippet ideelle for kvinden, der skal udklæde sig som et dyr. Naturligvis er der nogle af dyrekostumerne som henvender sig mere til kvinder end andre såsom kaninkostumet, men med lidt fantasi kan kvinden uden at tøve trække i enhver dyreudklædning!

  • Til mænd

Ligesom med kvinderne passer alle dyreudklædningerne i princippet til mænd. Dog har mænd en tendens til gerne at ville virke lidt barske og seje i deres udklædning og derfor er et kostume såsom krokodillekostumet populært blandt mændene!

  • Til børn

Man finder også forskellige kostumer, som specifikt er tilegnet børn online. Disse kostumer har fokus på det sjove og søde, som med garanti vil sprede smil og glæde omkring dem. Kostumerne er lavet for at give børn så god en oplevelse som muligt.

  • Til baby

Hvis du har en lille baby, som skal udklædes til et arrangement, findes der også dyrekostumer til dette formål. Da babyer ikke ligefrem selv er helt i stand til at vælge kostumer endnu, går forældre tit efter udklædninger, som er søde og hvor man er sikker på at kostumet er komfortabelt for babyen.

Køb det billigt online her

Du kan købe dine dyrekostumer billigt online. Priserne online er billige og derfor ekstremt konkurrencedygtige. Yderligere kan man med onlinekøb spare sig selv for en masse tid og besvær, da man undgår at skulle rende fra den ene fysiske butik til den anden for at finde en udklædning. Hvad venter du på? Få fingrene i en flot, sej eller sød dyreudklædning i dag og vær forberedt på en dag med hyggen i højsædet!