Halloween er efterhånden blev en kær tradition herhjemme i Danmark, selvom Allehelgensaften, som vi kalder det, har sin oprindelse i USA. Vi fejrer Halloween den 31. oktober, og i følge folketro, er det den aften, hvor hekse, spøgelser og onde ånder er særligt til stede. Herhjemme fejrer de fleste dagen ved at klæde sig ud som noget uhyggeligt, og gå ud og rasle ved naboernes huse. 

Med internettet og bredbånd er det blevet let tilgængeligt at finde kostumer til forskellige lejligheder, og Halloween er ikke en undtagelse. Men hvordan vælger du det helt rigtige Halloween-kostume? Det har vi et par gode råd til her. 

Husk uhyggen

Det er naturligvis det allervigtigste, at dit kostume er uhyggeligt. Ellers kunne du lige så godt være til fastelavnsfest. Men hvordan finder du et kostume, der er tilpas uhyggeligt? 

Et godt råd, er, ikke at gå på kompromis med noget. For at skabe et uhyggeligt kostume, er det en stor fordel at gå hele vejen, og skaffe dét ekstra teaterblod eller den økse, der skal til. 

Tænk ud af boksen

Det er kedeligt, hvis dit kostume ligner alle andres, og selvom det er en god klassiker at klæde sig ud som heks, kan det også være, at du er frisk på at eksperimentere lidt mere? 

Prøv for eksempel at orienter dig i dine yndlings gyserfilm, eller måske der er en skummel karakter fra en af dine yndlingsserier? At noget er uhyggeligt kan sagtens være op til fortolkning, og der findes rigtig mange spændende alternativer til det klassiske hvide spøgelseslagen. 

Føl dig godt tilpas

Det er helt essentielt, at du føler dig godt tilpas i dit Halloween-kostume. Du skal trods alt have det på hele aftenen, og eventuelt også kunne bevæge dig op og ned af nabovejene, når du rasler. Kast dig derfor ikke ud i en masse bøvlet udstyr, men hold det i stedet helt simpelt og behageligt. 

Skriv en kommentar