Skal du holde fest for venner? Skal det gerne være lidt ekstra i forhold til de mange andre fester, folk holder? Leder din indre festabe efter nye lianer at svinge sig i? Så kan du læse med her og få tre gode råd til, hvordan du kan spice din fest op, så den skiller sig ud og bliver en mindeværdig affære.

Skab en stemning

For rigtigt at komme i humør til at feste, kan det være en god idé at pynte hverdagens værelser op. Når man holder fest, vil man gerne have folk til at slappe af. Det kan gøres på mange måder. For rigtigt at skabe en stemning af noget der adskiller sig fra den kedelige hverdag, kan det ofte være effektivt at holde temafest.  På den måde kan man transportere sig selv og sine venner ind i en anden verden og efterlade sine hæmninger i den virkelighed, man forlader for en stund.

Kan du gætte hvem jeg er?

Det behøver ikke være fastelavn eller Halloween for at have en undskyldning til at klæde sig ud. Holder du i forvejen temafest, kan konceptet blive endnu mere gennemført, hvis du beder dine venner om at komme udklædt. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan finde på af skøre temaer, og det giver altid mere kulør til festen, hvis der går superhelte, hekse og fantasidyr rundt og sipper af drinks, mens de taler løssluppent sammen.

Køb stort ind

Jo festligere omgivelser, jo mere er der lagt op til et ordentligt brag. Derfor er det værd at bruge noget tid, før gæsterne dukker op, på at transformere sit hjem, så omgivelserne råber på at blive festet i. Det kan gøres på mange måder, og du kan jo tage udgangspunkt i festens tema. Med lidt fantasi kan du forvandle dit hjem til en paradisstrand, et pandekagehus eller til et gotisk slot. Det er en god idé at have købt rigeligt ind af både mad og drikke, så ingen kommer til at tørste eller sulte i løbet af aftenen. Er det lidt stramt med finanserne, kan man altid spæde budgettet op ved at låne det fornødne beløb. Når det hele så er på plads, er der ikke andet tilbage end at vælge dit eget kostume, og træde ud af hverdagens rolle og ind i rollen som vært for årets fest.

Skriv en kommentar