Er du til store fadøl, Bratwurst, tyske Schlager-Hits på stribe, ægte Lederhosen, den ikoniske tyrolerhat med fjer eller det klassiske Heidi-outfit? I så fald er du formodentlig typen, der elsker en god og festlig tyroler- eller oktoberfest. Men du behøver nu ikke nødvendigvis at tage hele vejen til München for at opleve en sådan fest. Hvert år dukker der typisk en fest med disse temaer op på såvel arbejdspladsen som i private sammenhænge, og derfor gælder det om at have styr på det helt rette tyrolerkostume.

Men hvad er det helt rette tyrolerkostume? Hvordan ser det ud? Og hvilke muligheder for tyrolerkostume til kvinder og mænd har du? Disse spørgsmål og mange flere finder du svar på lige her i dette indlæg. Vi sætter fjeren i tyrolerhatten, skænker godt op i fadølskruset og sætter tyske Schlager-Hits på i forsøget på at give dig den ultimative inspirationsguide til, hvordan du finder det perfekte og billige tyrolerkostume online.

God læselyst – og PROSST!

Top-10 over de bedste tyrolerkostumer online

At finde det perfekte tyrolerkostume er lettere sagt end gjort. Derfor har vi nedenfor lavet en top-10-liste over de absolut mest populære udgaver og modeller, der kan lede dig på rette vej til at finde et komplet tyrolerkostume. Uanset om du er på jagt efter et frækt tyrolerkostume, sjove udgaver eller mere klassiske modeller, kan vi garantere dig, at der findes et tyrolerkostume, der passer nøjagtig til dine behov, din tyrolersmag og din temafest.

Flot, rød oktoberkjole

Flot, rød oktoberkjoleVil du gerne gå med titlen som bærer af oktoberfestens absolut flotteste tyrolerkostume til kvinder eller dametyrolerkostume? I så fald bør du uden tvivl overveje at investere i klassikeren: den flotte røde oktoberkjole.

Det er et super godt bud på et komplet tyrolerkostume til kvinden, der både er dybt kvalitets- og stilbevidst, og som ikke ønsker at gå på kompromis med det autentiske tyroler-look og det flotte udseende.

Den røde kjole kombineret med den hvide bluse og det ikoniske tyrolerkostume-forklæde henleder tankerne direkte på de traditionelle og tyske folkedragter og klæder dig perfekt på til den kommende tema- eller folkefest.

 

Smuk tyrolerkjole i mørkegrøn

Smuk tyrolerkjole i mørkegrønSe min kjole – den er grøn som tyrolerfarven. Ja, grøn er unægteligt én af de helt klassiske farvenuancer, som går igen, hver gang tyrolertemaet dukker op. Tager man et smut over den tyske grænse til oktoberfest, vil man blive mødt af den ene smukke, grønne tyrolerkjole efter den anden, og netop derfor er det et oplagt bud på det perfekte tyrolerkostume til kvinder.

Med denne model iklæder du dig vaskeægte Landhaus-mode og kan med rette kalde dig for en fin og yndig Fraulein, der med sikkerhed vil få anerkendende (og lange) blikke hele natten lang.

 

Bayersk tyrolerkjole

Bayersk tyrolerkjoleBajer og Bayern rimer på hinanden – og det med rette. Bayern er en af de geografiske områder, der flere gange om året rydder scenen for at holde tysk tyroler- og oktoberfest. Derfor er det også oplagt at hoppe i en traditionel bayersk tyrolerkjole, der kan give dig det ultimative og autentiske 1:1-tyroler-look.

Med dette stilfulde og klassiske dametyrolerkostume vil du med garanti tiltrække opmærksomhed og skabe blikfang på den gode måde til tema- eller fastelavnsfesten på arbejdspladsen.

 

Fræk tyroler-darling

Fræk tyroler-darling kostumeHeidi, Heidi, Heidi, Ho! Vil du gerne have, at fyrene til temafesten pifter efter dig, sender lange blikke og vender sig sultne om, når du går forbi dem? Netop dette er du sikret med et frækt tyrolerkostume.

Med lårkort nederdel, blonder, lange, tætsiddende knæstrømper og stram snøre ved taljen og brystet får du en moderne og frisk twist på den traditionelle tyrolerkjole, der vil skabe ren og skær sød alpemusik i de mandlige festdeltageres ører.

Kort sagt: Du bliver forvandlet til en ægte, fræk Heidi i bedste tyrolerstil.

 

Dirnl-kjole i sort, hvid og rød

Dirnl-kjole i sort, hvid og rødLange, lyse fletninger, hvid skjorte med udsyn til barmen, sort kjole med stram talje og rødt forklæde med sløjfe. Ja, her har du alle ingredienser i opskriften på den klassiske Dirnl-kjole, som findes i et utal af udgaver til de tyske oktoberfester.

Et perfekt tyrolerkostume til kvinder, der har sans for god (bayersk) stil og lækre detaljer. Iført en sådan Dirnl-kjole vil du med garanti opleve at blive budt op til tyrolerdans af den ene bejler efter den anden hele natten lang.

Vi har fundet det bedste bud på det autentiske outfit frem lige her.

 

Klassisk tyrolermand i grøn

Klassisk tyrolermand i grønGår du og varmer stemmen op til at jodle højt på tysk, råbe PROSST og danse tyrolerdans i timevis sammen med gutterne? Eller vil du gerne imponere de mange Heidi’er til den kommende oktoberfest? I så fald er det ganske oplagt at hoppe i et klassisk tyrolermandkostume i grøn.

Med de grønne ikoniske Lederhosen, hvide knæstrømper, grøn tyrolerhat og hvid trøje vil dette traditionelle tyrolerkostume til mænd kunne få enhver overbevist om, at du rent faktisk er en vaskeægte ”pølsetysker” – 100 procent klar til fest og ballade.

 

Oktoberfest-kostume til mand

Oktoberfest-kostume til mandPå med tyrolerhatten, hop i de klassiske Lederhosen og grib det store fadølskrus – og værsgo! Nu er du helt klar til en hvilken som helst tyroler- eller oktoberfest, uanset om den foregår i München, Bayern eller Danmark.

Søger du en sikker vinder, hvad angår tyrolerkostume til mænd, vil du aldrig gå galt i byen med et traditionelt oktoberfest-kostume i bedste Hansi Hinterseer-stil. Med en fjer i tyrolerhatten vil du nemt kunne få en god fest med drengene. Og mon ikke du også ender med at få en fjer på i løbet af aftenen. PROSST!

 

Ægte Lederhosen (herre)

Ægte Lederhosen (herre)Er du manden, der aldrig gør noget halvt? Og leder du efter det perfekte og autentiske tyrolerkostume til mænd? Ja, så er opfordringen ganske klar: Du burde købe dig en tyrolerhat – og et par ægte Lederhosen.

Hvis du selv ligger inde med en hvid eller rødternet skjorte og allerede har knæstrømperne og fjeren til hatten klar, ja, så kan du hurtigt fuldende det perfekte tyroleroutfit med et par brune Lederhosen i læder. På den måde vil du blive den 100 procent ægte vare til oktoberfesten – og dét vil med sikkerhed kunne ses.

 

Grå tyrolerbukser (herre)

Grå tyrolerbukser (herre)Når du skal til tyroler- eller oktoberfest, byder aftenen uden tvivl på masser af dans til de tyske Schlager-Hits, og derfor gælder det om at have spændt bukserne godt på.

Netop dette er du sikret med et par grå tyrolerbukser, der kan være det perfekte supplement til din ternede skjorte, dine tyrolerkostume-sko og de hvide knæstrømper.

Med de solide stropper og seler er du garanteret aldrig at tabe bukserne på dansegulvet – selv når Hansi Hinterseer spiller op til den vilde tyrolerdans.

 

Smart oktoberskjorte (herre)

Smart oktoberskjorte (herre)Skal der være oktoberfest, så lad der være oktoberfest! Og hvilken bedre måde at komme i tyrolerstemning på end at iklæde sig en smart oktoberskjorte, der nærmest er skræddersyet til formålet.

Der findes et væld af skjortetyper i mange forskellige farver samt den rene, hvide udgave. Men skal du gå ”all in” på autenticitet og tyrolermode, kan det i den grad anbefales at hoppe i en rød/hvid- eller blå/hvid-ternet oktoberskjorte, der emmer af (oktober)fest og farver.

 

Tyrolerkostumer til mænd

Er du på jagt efter det perfekte tyrolerkostume til mænd – enten til dig selv eller til din partner? I så fald har du rig mulighed for at finde en model, der passer nøjagtig til dine behov, og som matcher dine smagspræferencer.

Det kan være, at du søger det helt traditionelle og autentiske tyrolermand-kostume, en moderne nyfortolkning, et frækt tyrolerkostume eller bare enkeltstående tøjdele og artikler, der kan supplere et ellers hjemmelavet tyrolerkostume.

Uanset hvad dine behov og dit brugsformål måtte være, er det online marked yderst leveringsdygtigt med et væld af gode bud på solide løsninger.

Det gælder sådan set bare om at påbegynde søgeprocessen og gå målrettet efter netop dén udgave og stil, du ønsker.

Tyrolerkostumer til kvinder

Planlægger festudvalget et tyrolertema til næste firmafest? Eller er du blevet inviteret til polterabend med oktoberfest-tema? Det kan også være, at du rent faktisk har bestilt en rejse til München eller Bayern for at opleve den ægte vare i de autentiske tyroler-omgivelser? Lige meget hvilken situation, du står i, vil du med sikkerhed kunne finde super gode bud på tyrolerkostumer til kvinder på diverse kostume-webshops online.

Det kræver ikke ret mange klik på nettet, før du potentielt set er klar til at tilføje dit nye og perfekte tyrolerkostume, som kan gøre dig til en vaskeægte Heidi eller en yndig Fraulein – og dermed oktoberfesten midtpunkt.

Og faktisk vil du også relativt nemt kunne opsnuse tyrolerkostumer til kvinder billigt, da markedet efterhånden boomer med skarpe tilbud og billige tyrolerkostumer på stribe.

Tyrolerkostumer i alle størrelser og farver

Er du til røde eller blå tyrolerkostumer? Eller hvad med den ternede af slagsen? Det kan også være, du søger et frækt tyrolerkostume eller et tyrolerkostume med ægte Lederhosen? Når du kaster dig ud i din søgning efter et komplet tyrolerkostume på nettet, kan du finde nærmest hvilken som helst model i alle tænkelige farver, udgaver og størrelser.

De fleste kostume-webshops vil kunne tilbyde alt lige fra tyrolerkostumer i store størrelser – det vil sige helt op til plus size tyrolerkostumer – til meget små størrelser. Med andre ord tyrolerkostumer til kvinder og mænd såvel som børn og unge.

Find dit tyrolerkostume billigt online

Det behøver ikke at koste dig en bondegård, når du skal købe et tyrolerkostume til den kommende temafest. Faktisk tværtimod. Du kan nemlig finde dit tyrolerkostume billigt online, hvor den hårde konkurrence mellem de mange kostumewebshops presser kostumepriserne helt i bund.

Du er således altid garanteret et favorabelt tilbud på et billigt tyrolerkostume, og hvis du bruger bare lidt ekstra tid på at researche på forskellige sider og sammenligner forskellige tilbud, kan du ende op med et perfekt tyroler-outfit til meget få penge.

Held og lykke med jagten – og PROSST!